ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

ESNAFIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

  • 14 Nisan 2023
  • 163 kez görüntülendi.
ESNAFIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
ResimLink - Resim Yükle

Hatay’da uzun yıllardır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilliği ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yapan Aziz Fatih Yılmaz, zor günde işin başına geçti.

Hatay’ı derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden merhum HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile uzun yıllar teşrik-i mesai yaparak kadim dostu olan Başkan Yılmaz, zor günde esnafın toparlanması için ateşten gömleği giydi. Esnafın kısa zamanda depremin etkilerini azaltmak, ekonomik çarkların dönmesini sağlamayı hedefleyen Başkan Yılmaz, esnaf başkanlarını toplayarak HESOB’un Mart ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Hatay’da esnafın yaralarını sarmayı amaçlayan Başkan Yılmaz, babası Antakya Belediye Başkanı ve HESOB Onursal Başkanı İzzettin Yılmaz’ın da katılımıyla HESOB yönetim kurulu toplantısında esnafların sorunlarını ve çözüm yollarını konuştu.

Başkan Aziz Fatih Yılmaz, gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamasında, “Birliğimizin Onursal Başkanı Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın katılımıyla Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin Mart ayı yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda deprem sonrası esnaflarımızın Genel konularını istişare ettik. 6 Şubat tarihinde İlimizde yaşanan depremde yitirdiğimiz HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz’e, eşi hanımefendiye HESOB Genel sekreterimiz Arzu Mutlu’ya Hatay Şoförler Odası Genel Sekreterimiz Ekrem Karagöz’e ve vefat eden esnaflarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verdi. Başkan Yılmaz, gerçekleşen toplantının ardından merhum HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün kabrini de ziyaret etti. Teksöz’ün ruhuna dua okuyan Yılmaz, Teksöz’ün emeklerini hiçbir zaman unutmayacaklarını da sözlerine ekledi.

ResimLink - Resim Yükle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ