REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Türk Haber Hatay

YAYMAN: ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ SİYASETEN OLUMLUDUR

YAYMAN: ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ SİYASETEN OLUMLUDUR
REKLAM ALANI

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmenin Türk siyaseti için çok olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Milletvekili Yayman HaberTürk TV’de Fevzi Çakır’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında Türkiye ve dünya gündemini yorumladı.

“TÜRK SİYASİ TARİHİ İÇİN DEĞERLİ”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Milletvekili Yayman, programın açılışında günün önemli gelişmesi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Lideri Özgür Özel ile olan görüşmesine yönelik açıklamalarda bulundu. Yayman açıklamasında; “Bugün özlenen, beklenen bir tablo vardı. Bugün hangi mesajların verildiği de önemli. Ancak bu tablo özlediğimiz bir tabloydu ve ben çok önemli buluyorum. Türkiye’de böyle bir diyaloga hem iç hem de dış siyasette ihtiyaç vardı. Bu görüşme çok önemli. Bugün milletimiz bu görüşmeye çok değer yüklemiştir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli anlara şahitlik ettik. Ne konuşulduğunu taraflar dile getirdiğinde göreceğiz. Yavuz Donat havaalanında görüştüğü Özgür Özel ile yaptığı mülakatta Cumhurbaşkanı ile görüştünüz mü diye soruyor. Buradan başlayan süreç bugünkü görüşmeye geldi. Ne konuşulduğundan daha önemli olan bu görüşmenin gerçekleşmesidir. Bugün bu görüşme olmasaydı hiçbir şey olmazdı. Türkiye’de 1950’lerde başlayan gelenek var. Halk Partililerin ve Demokrat Partililerin kahvesi ayrıydı. O günleri aşmak lazımdı. Cumhuriyetin 100. Yılında önemli ilerlemeler kazandık. Bu ziyaret seçim sonrası oluşan iklimde bir nezaket ziyaretidir. İkinci görüşmenin CHP’de olacak olması çok önemli. Toplum bunu bekliyor. Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı var. Bunun adımları da bu görüşmelerle mesafe alacaktır. Bir fotoğraf üzerinden olumlu ya da olumsuz yorum yapılmamalıdır. Halk Türkiye’nin beka meselelerinde ortak hareket edilmesini istiyor” dedi.  

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ