ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

VATANDAŞLARIMIZIN BİR AN BİLE KAYGISI OLMASIN

  • 07 Mayıs 2023
  • 111 kez görüntülendi.
VATANDAŞLARIMIZIN BİR AN BİLE KAYGISI OLMASIN
ResimLink - Resim Yükle

AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, depremin 90. Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Acılarımızı paylaşarak azaltacağız diyen Yayman: “İnşallah, bir yıl içerisinde bu konutlarımızı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Vatandaşlarımızın bir an bile kaygısı olmasın.”dedi.

MAALESEF TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMADI

ResimLink - Resim Yükle

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman: “Bugün depremin 90. Günü. 6 Şubat’ın üzerinden göz açıp kapayıncaya kadar tam 3 ay geçti. Allah bir daha böyle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Hatay’ın 23 bin deprem şehidi var. Hatay’da yaşanan acıyı görmek için Narlıca’daki deprem şehitliğini herkesin görmesini isteriz. Burada maalesef taş üstünde taş kalmadı.

BUGÜN SİYASET YAPMA ZAMANI DEĞİL

Bizim şehrimiz yeniden ayağa kaldırmamız lazım. Bunun için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından temellerin hızla atılması lazım. Bakanlığımız Hatay’da tam 200 bin konut yapacak. İnşallah, bir yıl içerisinde bu konutlarımızı vatandaşlarımıza teslim edecek. Nasıl ki Kastamonu Bozkurt’ta bu evleri teslim ettiysek, Nasıl ki Antalya’da yangın zarar gören evleri teslim ettiysek, nasıl Malatya, Elazığ , İzmir depremlerinde evleri teslim ettiysek İnşallah Hatay’da da bu evleri teslim edeceğiz. Vatandaşlarımızın bir an bile kaygısı olmasın. En son vatandaşımız evine kadar yanınızdayız, hizmetinizdeyiz. Bugün siyaset yapma zamanı değil, Bugün yaraları sarma acıları paylaşma günü. Acılar paylaşıldıkça azalır bizde acılarımızı paylaşarak inşallah azaltacağız.”dedi. Mehmet Emin MEMES

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ