ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

SERDAR ÖZYURT DEPREMZEDE ÇOCUKLARA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

  • 30 Ağustos 2024
  • 124 kez görüntülendi.
SERDAR ÖZYURT DEPREMZEDE ÇOCUKLARA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR
ResimLink - Resim Yükle

ÖZYURT savunma sanayi yönetim kurulu başkanı Hataylı iş insanı hayırsever Serdar ÖZYURT sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Her geçen gün Hataylı vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam eden Serdar ÖZYURT son olarak; dezavantajlı depremzede çocuklara kendi el yazısı ile mektuplar yazarak hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvadığını belirtti.

HATAY VALİLİĞİ İLE ORTAK PROJE KAPSAMINDA EXPO YERLEŞKESİ AMFİ TİYATRODA ANLAMLI ETKİNLİK

31 Ağustos cumartesi günü saat 18:oo’da Antakya EXPO yerleşkesi Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek Demet AKALIN ve Ferah ZEYDAN konserleri öncesinde, 6 şubat depremlerinde ebeveynlerini kaybeden depremzede çocukların mektuplarda talep ettikleri ihtiyaçları karşılanarak takdim edilecektir.

ResimLink - Resim Yükle

Konser öncesinde Hataylı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Serdar ÖZYURT orada yaptığı konuşmada ; tüm Hatay halkını bu anlamlı etkinliğe davet ederken bu gibi sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğinin sözünü verdi. Her fırsatta Hatay halkının yanında olmaya gayret eden Serdar ÖZYURT, bu toprakların bir evladı olmanın gururunu her daim yaşadığını belirterek memleketine katma değer olacak her türlü projede olacağını vurguladı.

HABER : Halil Kadir İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ