ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

SATIYOR, SATIYOR!

  • 21 Şubat 2022
  • 241 kez görüntülendi.
SATIYOR, SATIYOR!
ResimLink - Resim Yükle

Kızılay denince aklımıza ilk gelen, nerede zor duruma düşmüş, çaresiz kalmış, ihtiyaç sahibi insanların imdadına yetişen 1868 yılında kurulmuş büyük bir yardım kuruluşu Kızılayımız Dünyaya mal olmuş bir kuruluştur. 154 yıldır hizmet veren bu yardım kuruluşumuzu kendi emellerine alet etmiş, çıkarları için kullanan bir İlçenin Başkanı da kendi kuruluşu olan kitabevine rant sağlamaktadır.

Raf ömrü bitmiş, müfredatlardan kaldırılmış kitapları önce Kızılay’a satıyor, sonra bu kitapları yardım yaptık marifeti altında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü de şahsi çıkarları uğruna kullanarak okullara bağış yapıyor. Soruyorum şimdi bunun adı okullardaki geleceğin nesilleri olarak yetişen çocuklarımıza bir şeyler daha öğrenmesini sağlamak mı? yoksa çocuklarımızın üzerinden rantı sağlayıp göstermelik olarak eski kitapları yüksek paralarla satmak mı.

Bu Kızılay’ın sözde İlçe Başkanına geçmişte yaptıklarına destek veren bir İl Başkanından hiç bahsetmek istemiyorum. Benim anlatmama gerek yok çünkü halk doğrusunu çok iyi biliyor.

ResimLink - Resim Yükle

Kızılayımızın böylesine ONUR’SUZ kişilerle yola devam etmesi kurumuzu ziyadesiyle rencide etmekle kalmayıp rant kapısı adı altında çıkarları doğrultusunda kullanmaktalar. BİZDEN SÖYLEMESİ.

Sözlerimi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in güzel bir Hadisi Şerifiyle sonlandırmak istiyorum. “BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR”

(KENAN TÜRKMEN)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ