REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Türk Haber Hatay

MASATLI: İNSAN EMEĞİ EN YÜCE DEĞERDİR

MASATLI: İNSAN EMEĞİ EN YÜCE DEĞERDİR
REKLAM ALANI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Sosyal hayat ile Ülkemiz ve dünya ekonomisinin her aşamasında, işçi ve emekçilerin alın teri olduğu asla akıldan çıkarılmamalıdır diyen Vali Masatlı, emek, insanlığın varoluşunun temel taşıdır dedi. Alın terinin, emeğin ve dayanışmanın simgelerinden olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi haklarının gelişimine katkıda bulunan tüm bireylerin ve toplulukların onuruna adanmış; birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren, emeğin ve dayanışmanın gücünü gösteren müstesna bir gündür diyen Vali Masatlı, yayınladığı mesajda “Bilindiği üzere; insanı ayrıcalıklı kılan, insan yaşamının bir zaruriyeti olan çalışma ve üretme ihtiyacı, hayatın her boyutuyla devam ettirilebilmesi adına kaçınılmaz bir gerekliliktir. Sosyal hayat ile Ülkemiz ve dünya ekonomisinin her aşamasında, işçi ve emekçilerin alın teri olduğu asla akıldan çıkarılmamalıdır. Toplumların ihtiyaç duyduğu tüm ürün ve hizmetler, teknolojinin geliştirilmesi ile yenilikçi çözümlerin üretilmesi; emekçilerin fiziksel, zihinsel ve duygusal çabalarıyla sağlanır ki bu da onların varlığının ne kadar önemli olduğunun en somut İşaretidir.

EMEK, İNSANLIĞIN VAROLUŞUNUN TEMEL TAŞIDIR

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çünkü emek, insanlığın varoluşunun temel taşıdır. Bunun içindir ki mensubu olmaktan her zaman iftihar ettiğimiz medeniyet anlayışımız, alın terini önceliği kabul ederek emeğin değerine apayrı bir kıymet takdir etmekte ve böylece insanlık fıtratına yakışan o muazzam onurun korunması ve yüceltilmesinin bu değerden geçtiği gerçeğine yaslanmaktadır. Tarihi iyi analiz ettiğimizde emek ve sermaye ilişkisinin sağlıklı inşa edildiği toplumların, her zaman için gücünü koruduğu ve geleceklerini teminat altına aldığı çok net olarak görülmektedir. Bu anlayışla Devletimiz; her durum ve şartta işçi ve emekçilerimizin çalışma hayatının İyileştirilmesi, adil ücret, insanca çalışma koşulları ve sosyal adalet gibi temel hakları koruyan ve İyileştiren politikaları hayata geçirmiştir. Geçimimizi sağlamak, kendimizi ifade etmek, Ülkemize ve dünyaya katkıda bulunmak amacıyla ortaya koyduğumuz, bizi biz yapan, karakterimizi şekillendiren ve toplum içindeki yerimizi belirleyen bir süreç olan emekle birlikte Aziz Milletimizin mizacının ayrılmaz bir parçası olan dayanışma ruhumuz; birbirimize destek olduğumuz, zorlukları birlikte aştığımız ve başarılarımızı paylaştığımız aramızdaki en güçlü bağımızdır. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzda aramızdaki bu bağı daha da sağlamlaştırarak “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefimize hep birlikte, kararlılık içerisinde emin adımlarla yürütmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; daha güçlü, daha müreffeh, daha aydınlık yarınlara kavuşabilmemiz temennisiyle ülkemizin dört bir yanında; fabrikalarda, tarlalarda, ofislerde, şantiyelerde canla başla çalışan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ