ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

“İYİP’li Aslan “DAŞDEMİR’e çarptı”

  • 16 Haziran 2022
  • 412 kez görüntülendi.
“İYİP’li Aslan “DAŞDEMİR’e çarptı”
ResimLink - Resim Yükle

İYİ Partili Mehmet Aslan’ın sosyal medyadan sataştığı OPTİMAR araştırma firması sahibi Hilmi Daşdemir, Aslan’ı sosyal medyadan bozguna uğrattı.

Deneyimli araştırmacı ve siyaset uzmanı Daşdemir, verdiği ironik cevapla Aslan’ı üzerken, gündeme oturdu.

Henüz muhalefet olmasına rağmen iktidara gelince yapacaklarının hayallerini kurarak vatandaşlara hayal satmaya çalışan Aslan’ı sosyal medyada adeta bozguna uğratan Taşdemir ; “Mehmet Aslan, Meral Akşener kendi iktidarları döneminde herkes istediği gibi twit atacak demişti. 15.000 kişiye dava açmıştı. Partilileri de onun yolunda gidip etrafa tehdit savuruyor gibi” cevabını vererek İYİ Partilileri susturdu.

ResimLink - Resim Yükle

MEHMET ASLAN SIRRA KADEM BASTI

AK Parti’yi anketlerde bilerek yüksek gösteriyorlar diyerek OPTİMAR’ı suçlayan, ancak hiçbir delil ortaya koyamayan Aslan, sosyal medyada sırra kadem basarken, verdiği cevap ile Hilmi Daşdemir gündem olmayı başardı.

VATANDAŞLAR DA MEHMET ASLAN’A SERT ÇIKTI

Hilmi Daşdemir’in Mehmet Aslan’ı eleştirdiği paylaşımına yorum yapan bazı vatandaşlar da Mehmet Aslan’ın asılsız ifadelerine atıfta bulundular. Vatandaşlar “Asıl yıllardır yalan, yanlış anket sonuçları ile manipülasyon yapan bir dünya anket şirketleri var bu ülkede. Geçmişte bunları hep gördük. Onlara hiç bir şey demeyen, lakin her dönem en doğru anket sonuçları açıklayan Optimar şirketini mi yargılayacaklarmış?” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Sosyal medyada herkes istediği gibi tweet atabilecek diyen Mehmet Aslan, yapılan dezenformasyonu, yalan yanlış bilgiyi görmezden gelerek halktan adeta tokat gibi bir cevap aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ