ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

İLAHİ ADALET TECELLİ ETTİ

  • 04 Eylül 2024
  • 194 kez görüntülendi.
İLAHİ ADALET TECELLİ ETTİ
ResimLink - Resim Yükle

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı. 6 Şubat depremlerinde insanlara umut olmak adına kendi acısını unutarak krizi çok iyi yöneten ve başarılı bir grafik çizen doktor Sıtkı SÖNMEZ’in gayretleri Sağlık Bakanı sayın Kemal MEMİŞOĞLU’nun dikkatinden kaçmadı.

“EN BÜYÜK ACILARDAN EN BÜYÜK GÖREVLERE”

6 Şubat depremlerinde üç evladını kaybeden ve kendisi 41 saat enkaz altında kalarak yaralı kurtarılan sayın Sıtkı SÖNMEZ, tedavi sürecinin ardından sağlığına tam anlamıyla kavuşamadan insanların imdadına koşmuş, hekimlik vazifesinin yanı sıra insani ve vicdani duygularıyla canhıraş mücadele örneği sergilemişti.

ResimLink - Resim Yükle

O dönemdeki insan üstü gayretleri tüm Hatay halkı tarafından takdirle karşılanırken, doğal olarak sözüm ona art niyetli bazı kişi veya kişileri rahatsız etmişti. Zorlu geçirdiği süreçlerin ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim olarak atanmasıyla sürekli ayak oyunları ve algı operasyonlarıyla mücadele etmek durumunda kalan sayın Sıtkı SÖNMEZ, tüm olumsuzluklara rağmen görevini kusursuz olarak devam ettirdi. Sayın SÖNMEZ’i görevinden alaşağı etmek isteyen çevrelerin tüm girişimlerine rağmen kendisi duruşundan taviz vermedi ve Hatay sağlık camiasında en üst mertebeye yükselerek Hatay İl Sağlık Müdürü olarak atandı. İlahi adalet bu olsa gerek…!

“Bu dünyada adalet yerini bulmaz ama Allah (cc) insan gibi aceleci değildir. Hesapsız iş yapmaz. Bizim bilemediğimiz bütün bağlantıları, ince hesapları yapar ve hesap soracağında da sebepleri yaratır. Adli ilahi (ilahi adalet) mutlaka gün gelir tecelli eder.”

Biz Türk Haber Hatay İnternet Haber sitesi ailesi olarak ; sayın Sıtkı SÖNMEZ’e üstlenmiş olduğu yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun temennilerinde bulunuyoruz.

HABER : Halil Kadir İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ