ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

İKNA EDİLMİŞLERLE YOLA ÇIKILMAZ. YOLA İNANMIŞLARLA ÇIKILIR.

  • 18 Mart 2022
  • 623 kez görüntülendi.
İKNA EDİLMİŞLERLE YOLA ÇIKILMAZ.   YOLA İNANMIŞLARLA ÇIKILIR.
ResimLink - Resim Yükle

Zaman zaman İsmet Özel’in “İkna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola inanmışlarla çıkılır. İkna edilenler yola çıktığında ikna edilir.” sözünü sosyal medya paylaşımlarında görüyoruz. Ak Partiden ayrılıp başka partilere gidip , sonra sıkışınca geri dönüp Ak Partiliyim diyenlere bir çok örnek verebilirim. Ama bu haftalık size dokunmayacam.

Ne demiş şair :

Demem o ki
Kimseyi ikna etmeye çalışma!
Bugün senin ikna ettiklerini yarın başkaları ikna edebilir!
Başkasına ihanet eden, er geç sana da ihanet eder!
Her ikna edilmişin bir fiyatı vardır ama inanmışı kimse satın alamaz! Yolunuza nimetleri için değil, külfetlerine rağmen talip olanlarla yola çıkın!”

ResimLink - Resim Yükle

AK Parti bugüne kadar gelmiş geçmiş en özgürlükçü, en dirayetli bir hareket olmuştur, bu başarının mimarı da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.Sayın Erdoğan üzerinden yapılan eleştiriler olsa da, Abdullah Gül’den Ahmet Davutoğlu’na, Ali Babacan’dan Sadullah Ergin’e , yola Erdoğan’la birlikte çıktıklarını iddia eden eski milletvekillerinden belediye başkanlarına il başkanlarına ilçe başkanlarına bakıldığında da, yola çıkmaya hazırlandıkları insanların ya da etraflarına çöreklenen insanların çapı da, ne kadar inanmış oldukları da ortadadır.

Bunların neden gittiklerini anladık. Birde kazançları kesilir diye teşkilattan kopamayanlar var. Bunlarında sayısı az değil. Hemen hemen teşkilatın her kademesinde bir temsilcileri var diye söyleniyor. Durmak Yok Vurguna Devam. Arkadaşların sloganları bu.

Kulağıma gelenler arasında bu arkadaşların Antakya’da ve sınır ilçelerde baya baya faaliyette oldukları, harıl harıl çalıştıkları söyleniyor. İnsani yönleri çok ağır bastığı için gördüklerini sınırlardan geçiriyor, istediklerine kimlik kazandırıyor, bu işleride Allah rızası için yaptıkları halk arasında konuşuluyor. Allah rızası yaptıkları içinde bunlara gökten bol kazanç yağıyormuş. Kazandıkça da gözlerini para hırsı bürüyormuş. Daha fazla daha fazla dedikçe de , her zaman 18 yaşında olan Yüce Türk Devletinin gereğini yapabileceğini unutuyorlarmış.

Bu vatan hainleri bir an önce teşkilattan temizlenmeli. Sayın Cumhurbaşkanımıza liyakat göstermeyen , teşkilata liyakat göstermeyen, devletine liyakat göstermeyen içimizdeki bukalemun görünümlüler temizlenmeli. Biraz daha sabır diyorum. Ve büyüklerin gereğini yapacağı ümidiyle tahammül sınırlarımı genişletiyorum.

Yazımı yine bir İsmet Özel sözü ile bitirmek istiyorum.

Ne demiş şair;

Taşmayan sabır, sabır değil; tahammüldür.

Elbette bir gün ; ASLANLAR MEYDANA ÇIKACAK, ÇAKALLAR KAÇACAK DELİK ARAYACAK…

Bol tahammüllü günler dilerim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ