REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Türk Haber Hatay

HER DERDE DEVA…?

HER DERDE DEVA…?
REKLAM ALANI

Babacan, partiyi kurarken Abdullah Gül, Beşir Atalay, Haşim Kılıç gibi çok sayıda önemli ismi dışarda bıraktı. Herkes bu kararı nedeniyle DEVA Partisi için “ölü doğdu” yorumunu yapmıştı. Ancak DEVA Partisi kısa sürede kendinden söz ettirmeye ve siyasi yelpazede dikkat çekici bir yer edinmeyi başardı mı?

Evet başardı.
İhaneti çok güzel başardı.

Halk TV’de katıldığı bir programda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuştu. AK Parti milletvekili olduğu dönemde Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün çatı aday olarak çıkarılmasına destek verdiğini itiraf etmişti. AK Parti vekili iken CHP ile ittifak yaptığını söyleyerek karakterini özetleyen bir Genel Başkan.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Zaten baktığınızda görülen şey o.
İhanet.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti sayesinde bir makama mevkiye gelenler, makam ve mevkiler gidince DEVA’cı oldular.
Bu Türkiye genelinde olduğu gibi, Hatay’ımızda da aynı pozisyonda.
Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Adalet Bakanlığı yapan hemşerimiz Sayın Sadullah Ergin’de Hatay’da teşkilat çalışmaları yapmaya başladı.
AKP’liler diye söylediğimiz bir kesim ve sol görüşe yakın kesimler ile bir toplama yapma peşindeler. Ankara Kuşu’nun geçtiğimiz günlerde attığı tweet’e göre dağılma başlamış görünüyor. Yapılan paylaşımda kendisine gelen bir mesajda, İl teşkilat başkanı, Samandağ, Defne, Yayladağı ilçe başkanları, Antakya Gençlik Kolları Başkanı ve birçok yönetici ile beraber yaklaşık 200-300 kişinin istifa ettiği yazılmış.

Eski Adalet Bakanı Sayın Erdoğan’ın desteği olmadan Hatay’da çok fazla bir şey yapacağa benzemiyor.
Her ne kadar Ak Partili bazı Belediye Başkanları kendisini gizliden arayıp, “Sayın Bakanım ihtiyaç halinde emrinizdeyim.” deseler de. Zamanı ve günü geldiğinde onlarda pişman olacaklar bu yaptıklarına.

Parti içi yaptıkları değişikliklerde üst düzey göreve eski Ak Parti İl Başkanı’nın kankası geldi. Kendi bir yerde, kankası bir yerde, diğer kankası içimizde. Allah hayırlısını versin.

Sözün özüne gelirsek; Dünya’nın imrenerek baktığı bir Liderin kıymetini bilelim. Bizim gidecek başka bir vatanımız yok. Rabbim bu topraklar üzerinde dalgalanan bayrağımızı her zaman yüceltsin. Hainlere fırsat vermesin.
Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Ak Partimize sahip çıkalım.

Aslanlar meydana çıkınca çakalların payına kaçmak düşer.

KENAN TÜRKMEN

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ