ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

HATAYSPOR’U BIRAKMAK İSTEMİYORUM!

  • 28 Nisan 2023
  • 102 kez görüntülendi.
HATAYSPOR’U BIRAKMAK İSTEMİYORUM!
ResimLink - Resim Yükle

Deprem felaketi sonrası ligden çekilmek zorundan Atakaş Hatayspor’un vefalı Teknik Direktörü Volkan Demirel, önemli açıklamalarda bulundu. Ülkece zor zamanlardan geçtiğimizi ifade eden Demirel,  “Zor bir süreç geçiyoruz ülke olarak ama hayat devam ediyor.  Haftada en az bir iki kere, buradaki insanların ihtiyaçlarına destek vermeye çalışıyorum. Çünkü buradaki insanlar bizleri görünce mutlu oluyorlar. Onlara umut olmaya çalışıyorum ve elimden geldiği kadar da hep beraber olacağız” dedi. Sözcü Gazetesi’ne röportaj veren Demirel, bazı kulüplerden teklif aldığını ancak Hatayspor’u bırakmayacağını açıkladı. Volkan Demirel, “Bu süre zarfında Hatayspor’umuzu yeni sezona hazırlamaya çalışıyorum. Çeşitli kulüplerden bana transfer teklifleri geldi ama ben Hatayspor’u bırakmak istemiyorum. Seneye inşallah bu insanların bana olan sevgisini siz de gördünüz, bu sevgi ile bizde gelecek sezonun hazırlıklarını şimdiden yapmaya başladık” dedi.

SEZONU MERSİN’DE GEÇİRMEK İSTİYORUZ

Önümüzdeki sezon maçlarını Mersin’de oynamak istediklerini aktaran başarılı çalıştırıcı,  “400 bin Hataylı Mersin’e göç etti. Hem oradaki Hataylılar hem de Hatay’a yakın olması nedeniyle, 2.5 saatlik mesafe olması nedeniyle şartlar uygun olursa Mersin’de maçlarımızı oynamayı daha çok istiyoruz. Ama Akhisar da sağ olsun bizlere tesislerinin ve statlarının kapılarını açtı. Onlara ben buradan teşekkür ediyorum. Gerçekten desteklerini çok hissettik” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YENİ SEZON İÇİN 2-3 İSİMLE ANLAŞTIK

Yeni sezon için şimdiden 2-3 isimle anlaştıklarını açıklayan Volkan Hoca, “Yurtdışı programları yapıyorum. Yurtdışında beğendiğim izlediğim futbolcuları tekrar izleyerek bire bir görüşmeler yapıyorum. Daha önce çalışırken sadece videolarını izliyordum, şimdi hem görüntülerini izliyorum ve tespit ettiğimiz oyuncuların maçlarını gidip yerinde izleme, kendileriyle görüşme fırsatım oluyor. Hatay’ın durumunu anlatıyorum. Sağ olsun gerçekten oradaki oyuncular da Hatay’ın durumunu bilmelerine rağmen benim söylediklerimle beraber bana inanıp buraya gelmeyi tercih ediyorlar. Şimdiden 2-3 tane oyuncuyla anlaştık gibi” sözlerini kullandı.

10-12 TRANSFER YAPACAĞIZ

Demirel, mevcut kadroda 15-16 futbolcuları olduğu en az 10-12 transfer yaparak Hatayspor’u yeni sezona hazırlayacaklarını söyledi.  Yüksek maliyeti olmadan yeni bir takım kurmaya çalıştıklarını dile getiren Volkan Hoca, başka takımlarda kiralık oynayan oyuncularıyla konuştuğunu, bütün performans bilgilerini aldığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ