ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

HATAYSPOR’DA MUTLUYUM, HİÇBİR YERE GİTMİYORUM!

  • 16 Kasım 2021
  • 214 kez görüntülendi.
HATAYSPOR’DA MUTLUYUM, HİÇBİR YERE GİTMİYORUM!
ResimLink - Resim Yükle

Atakaş Hatayspor’un başarılı teknik direktörü Ömer Erdoğan, izin gününde ailesiyle birlikte Altınözü’ne geldi. Altınözü’nde Altın Zeytin Cam Seyir Terası, Ters Altın Konak ve Asma Köprü gibi turistik tesisleri gezme fırsatı bulan başarılı teknik adam, Altınözü’ne ilk kez geldiğini ve ilçeyi çok beğendiğini dile getirdi. Takımın son durumu hakkında gazetemize bilgi veren Ömer Hoca, fizik ve moral açısından oldukça iyi bir seviyede olduklarını ve Antalyaspor maçını kazanarak puan cetvelindeki yerlerini korumak istediklerini ifade etti.


DİOUF’LA YOL AYRIMINA GİTMEK GİBİ BİR GÜNDEMİMİZ YOK
Kendi kariyerinin yanı sıra kaptan Mame Diouf’la ilgili transfer iddialarına da gazetemiz aracığıyla açıklık getiren başarılı çalıştırıcı, Diouf’un takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve oyuncuyla yollarını ayırmak gibi bir gündemleri olmadığını söyledi. Ömer Hoca, “Diouf takımımız için çok önemli bir oyuncu. Kendisiyle yol ayrımına gitmek gibi bir gündemimiz yok” dedi.


HATAYSPOR’DA ÇOK MUTLUYUM
Hatayspor’da mutlu olduğunu ve tüm enerjisini Hatayspor’un başarısı için harcadığını ifade eden Erdoğan gazetemize yaptığı açıklamada, “Hatay’da olmaktan çok mutluyum, hiçbir yere gitmiyorum. Hatayspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Tüm enerjimi Hatayspor’un başarısı için harcamaya devam edeceğim” değerlendirmesinde bulundu. Başarılı çalıştırıcı tüm taraftarları Antalyaspor maçına davet etmeyi de ihmal etmedi.

ResimLink - Resim Yükle


TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ
Süper Lig’de 13’üncü haftanın açılış maçında ağırlayacakları Antalyaspor’u saha ve seyirci avantajını kullanarak mağlup etmek istediklerini dile getiren Ömer Hoca, “Bütün Hatayspor sevdalılarını Cumartesi günü stada davet ediyorum. Mili arada çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın da desteğiyle kendi evimizde oynayacağımız müsabakadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” sözlerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ