ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

HATAY’IMIZI ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

  • 29 Nisan 2023
  • 86 kez görüntülendi.
HATAY’IMIZI ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
ResimLink - Resim Yükle

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, seçim çalışmalarını Reyhanlı’dan devam etti. Reyhanlı’da vatandaşlarla buluşan Mullaoğlu: “Bu güzel dayanışma, birlik ve beraberlik ile Hatay’ımızı bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacağız.”dedi.

ÜLKEMİZİ MUTLU VE HUZURLU YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İl – ilçe başkanlarımız, milletvekili adaylarımız, parti yöneticilerimiz ve kıymetli partililerimiz ile birlikte CHP Reyhanlı İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği adına çalışmalar yürüten parti örgütümüze başarılar diliyorum. Birleşe birleşe Hatay’ımızı ve güzel ülkemizi mutlu ve huzurlu yarınlara taşıyacağız. Reyhanlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde bizleri büyük ilgiyle karşılayan kıymetli halkımıza teşekkür ederiz. Bu güzel dayanışma, birlik ve beraberlik ile Hatay’ımızı bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacağız.

ResimLink - Resim Yükle

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Şehrimizin ve ülkemizin ekonomideki can damarı esnafımızı Reyhanlı’da ziyaret ettik. Esnafımız alım gücünün düşmesi nedeniyle işlerindeki düşüşten dolayı çok dertli. Ülkemizdeki kötü ekonomi yönetimini düzelteceğiz. Beli bükülen esnafımızın her zaman yanında olacağız.

TALEP VE GÖRÜŞLERİ DİNLEDİK

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte uygulayacağımız politikaları anlattık, talep ve görüşleri dinledik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.”dedi. Mehmet Emin MEMES

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ