ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

GÖKHAN ZAN’DAN HALK BULUŞMASINA DAVET

  • 17 Nisan 2023
  • 106 kez görüntülendi.
GÖKHAN ZAN’DAN HALK BULUŞMASINA DAVET
ResimLink - Resim Yükle

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Gökhan Zan, vatandaşları halk buluşmasına davet etti. 18 Nisan Salı günü Tarihi İlk Meclis Binası Önünde yapılacak buluşmaya vatandaşları devam eden Zan: “Yıkılan ilk tarihi meclis binamızın önünde, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Hatay’ın her kesimini, her mezhebini, her rengini, her kültürünü oluşturan mozaik taşlarını YENİDEN birleştirmek için geliyoruz!”dedi.

HATAY’IMIZIN ARTIK HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULMASI İÇİN!

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Gökhan Zan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Yarınki buluşmamız yalnızca bir basın duyurusu olmayacak. Yıkılan ilk tarihi meclis binamızın önünde, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Hatay’ın her kesimini, her mezhebini, her rengini, her kültürünü oluşturan mozaik taşlarını Yeniden birleştirmek için Geliyoruz! Hatay’ımızın artık hak ettiği değeri bulması için! Hatay’ın sesinin her zamankinden çok daha gür çıkması için!

ResimLink - Resim Yükle

İLK FİLİZLENECEK TOHUMDUR

Ayrıştırmalardan, yozlaşmış beyinlerden sıyrılıp, yok sayılmanın, görmezden gelinmenin hatta ölüme terk edilmenin bütün zincirlerini kırıp dalga dalga Geliyoruz! Yarın öyle bir gündür ki Hatay’da doğacak güneşin şafağına hazırlığımızdır. İlk filizlenecek tohumdur. Artık değişim çarkının dönmeye başladığı ilk gündür ! Bütün kadınlarımızı, emekçilerimizi, üreticilerimizi, gençlerimizi, çocuklarımızı Hatay’ın öz evladının yanında güneşin doğumunu karşılamaya bekliyorum! Bu açık bir davettir!”dedi. Mehmet Emin MEMES

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ