ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

EHLİYET VE LİYAKAT

  • 25 Mart 2022
  • 505 kez görüntülendi.
EHLİYET VE LİYAKAT
ResimLink - Resim Yükle

Sayın Cumhurbaşkanımız önceliğimiz “Ehliyet ve Liyakat” diyerek doğru bir noktaya dikkat çekiyor. Sadakatın önemini ise Sayın Erbakan hocanın sözü ile ifade ediyor; “Siyasette tekkeye derviş aramayacaksın. Bu işi yapacak ehil insan arayacaksın.” Ama bu sözler Hatay Siyaseti için geçerli değil tabii ki. Çünkü Hatay siyasetinde çok farklı tablolar çıkıyor ortaya.

Önümüzdeki dönemde milletimizle barışık ve milletimizden olan AK Parti adayları inşallah bundan önceki dönemlerde sehven yapılan bazı hataları telâfi edecek ve milletimizin yüzünü ağartacaktır. İnşallah Belediye Başkanlıklarında, Meclis üyeliklerinde hata yapmazlar, çünkü çıkar çevrelerinin rant sahiblerinin, özellikle Fetö ile iltisaklı veya irtibatlı kişilerin meclis üyelikleri için aç kurtlar gibi Belediye Başkan adaylarının peşinde koştuklarını, pervane gibi etraflarında döndüklerini dünya alem biliyor ve görüyor. Belediye Başkan adaylıklarında da Fetö ile iltisak konusuna mutlaka azami dikkat edilmelidir. Unutulmamalıdır ki , Pervaneler etrafında döndükleri ışık için kendilerini yakarlar, harcarlar.

Geçtiğimiz hafta sonu da sosyal medyadan paylaşmıştım. Sayın Cumhurbaşkanımızı yarı yolda bırakıp, başka parti kurup AK Partiyi yerden yere vuran, bir parti kuruldu. Bu parti il ve ilçe başkanları normal ziyaretleri esnasında bir derneği ziyaret ediyorlar. Hatta birkaç derneği. Ve bu derneğin başkanı benim partimin il başkan yardımcısı ve il sekreteri. Beraberinde ise Ak partiye yakınlığı ile bilinen Eğitim Birsen İl Başkan yardımcısı ve aynı zamanda bir okulumuzun da müdürü karşılamada hazır bulunuyor. Şimdi bazıları diyecekki bunda ne var. Arkadaş biz bu parti yöneticisi arkadaşların lokantasında paramızla yemek yedik diye bin türlü dedikodu çıktı hakkımızda. Aktif bir görevimizde olmamasına rağmen. O konuşan arkadaşlar nerede acaba, bunları gözleri mi görmez oldu?

ResimLink - Resim Yükle

Bu sendikacı arkadaş, hayırdır belki güç bu tarafa kayar diye mi düşündü acaba? Bunu yaparken Sayın İl başkanının izni var mıydı? Bir sürü deli soru geliyor aklıma… İlk gelen soru. Bu dernek başkanı İl yöneticisi, il başkanlığına talip olduğu partiyi içinde kalan ukte ilemi karşılamak istedi?

Büyükşehir belediye başkanı Lütfü Savaş seçim zamanı kendine çalışanları Ak Partiye doldurmuş. Deva ve Gelecek ve İyi parti temsilcileri partide cirit atıyor. Ben medyayım diyenler program yapacağım diye CHP’lilerin yanından ayrılmıyor. İnsan kaçakçılığı yapanlar yardım edenler ortak olanlar daha neler neler. Eski İl Başkanıyım diye Ankara’ya toplantılara çağrılıp, başka parti beni aday edermi diye pazar pazar gezenler.

Artık birileri Hatay’a el atsın. Ak Partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışmayan insanları teşkilattan temizlesin. Düzgün insanlar gelirse memleket kalkınır, Büyükşehir bile hizmet yapmak zorunda kalır. Ne alaka demeyin sakın. Adam bizim içimizden el çektirildiği an , hizmet yapmak zorunda kalır. Onu kollayıp savunacak kimse kalmaz çünkü. Güzel insanlar sayesinde memleket güzelleşir.

Sayın Vekillerimize ve Sevgili İl başkanımıza burada çok iş düşüyor. Bunları ayıklamak onların işi. Gerçek partili olanlar ile menfaat için burada olup hainlik peşinde koşanları ayırt etsinler. Makamlar mevkiler aynı döngü de dönmesin.

Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; “Dünya beşten büyüktür.” Çok güzel bir söz. Hatay’da beşten büyük olsun. Başarılı insanların önü kesilmesin, yeni yüzlerden korkulmasın, başarısız insanlara tahammül edilmesin. Ehliyet ve Liyakat sahibi insanlar ile yol yürüsün.

Kalın Sağlıcakla…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ