ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

DEFNE’NİN YÜZ AKI BAŞKAN TÜRKMEN

  • 28 Eylül 2024
  • 139 kez görüntülendi.
DEFNE’NİN YÜZ AKI BAŞKAN TÜRKMEN
ResimLink - Resim Yükle

Ak Partinin 8. olağan kongre sürecinde siyaset mekanizması yeni bir ivme kazandı. Mevcut yönetim ve adaylık düşüncesi olanlar hummalı çalışmalara giriştiler. Büyük ve köklü değişim olacağının sinyalleri Ak Parti genel merkezi tarafından daha önce verilmişti. Başarısız kadrolar elbette tasfiye edilecektir. Kendi Ali menfaatlerini parti çıkarlarının önünde tutarak ihanet şebekesi kuranlara tarihi ayar verileceği aşikar fakat geçtiğimiz yerel seçimlerde oy potansiyelini artırarak başarı grafiğini üst seviyeye taşıyan kadrolar elbette daha rahat kongre süreci geçirecektir.

DEFNE İLÇE BAŞKANLIĞININ SEÇİM ZAFERİ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Defne ilçesinde oy oranlarını artırarak kazanılan seçim zaferinde en büyük paydaş Ak parti Defne ilçe başkanı sayın Kenan TÜRKMEN ve yönetim kurulu üyeleridir. Başkan TÜRKMEN’in , Defne ilçesinde mesai mefhumu gözetmeksizin sıkmadığı el , çalmadığı kapı , gönül köprüleri inşaa etmediği tek bir vatandaş kalmamıştır. Sayın Başkan teşkilatı ile birlikte , tecrübesi , gayretleri ve çalışmalarıyla deyim yerindeyse Defne ilçesinde çağ kapatıp çağ açmıştır. En büyük icraati ise ; Defne ilçesinde Ak Partiye bakış açısını ve Defneli vatandaşların algılarını değiştirmesidir.

ResimLink - Resim Yükle

EMİN ADIMLARLA USTALIK DÖNEMİNE

Kongrenin , yeni bir kan ve yeni bir heyecan yaratacağına ,ilk günkü aşkla yenilenme ve güçlenme ilkeleriyle ustalık dönemini hazırlayacağına , Başkan Kenan TÜRKMEN’in güven tazeleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

HABER : HALİL KADİR İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ