ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

BAY KEMAL ASLA VE ASLA EGEMEN GÜÇLERİN KARŞISINDA DİZ ÇÖKMEYECEK

  • 24 Nisan 2023
  • 90 kez görüntülendi.
BAY KEMAL ASLA VE ASLA EGEMEN GÜÇLERİN KARŞISINDA DİZ ÇÖKMEYECEK
ResimLink - Resim Yükle

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ardahan ve Kars mitinglerinden sonra Uşaklılarla buluştu.

1 MİLYAR LİRALIK ALACAĞIMIZ VAR,

Kürsüye ilk gelen Yavaş, “Kazandığımız seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı bize ‘topal ördek’ dedi ve engellemeler başladı. Ankara halkının cebinde tam 1.6 milyar lirayı çaldılar. Onlara yapacağımız hizmetlerin önü kesildi. Çevre Bakanlığı’ndan da 1 milyar liralık alacağımız var, alamıyoruz. Ankara’da destek alan 60 bin ailenin çocuğun ulaşımını belediyemiz üstleniyor” ifadelerini kullandı. Belediye işçilerinin önceden zorla Ankaraspor-Osmanlıspor maçlarına götürüldüğünü söyleyen Yavaş, “Artık işçiler sadece Ankara halkı için çalışıyor. Hiçbir belediyede beka sorunu olmadı. Türkiye 14 Mayıs’tan sonra daha da güçlenecek. Biz bu iktidarın yapacaklarına güvenmiyoruz” dedi.  Yavaş, iktidarın eleştirilerine, “Milli güvenlik politikaları hiçbir zaman değişmez. Ne bebek katili serbest kalır bu ülkede, ne de teröristler hapishaneden çıkarılır. Onları çıkarırsanız yine siz çıkarırsınız, bunları görmedik mi?” yanıtını verdi.

ResimLink - Resim Yükle

YEMEK BİLE YİYEMİYORUM’ DİYEN KİMSE KALMAYACAK

Yavaş’ın ardından kürsüye çıkan Ekrem İmamoğlu, “Bir avuç insanın ailesi ile değil, biz 86 milyon insanımızın evlatları ile yönetmeye geliyoruz. Biz sorumluluğumuzu sizinle birlikte gerçekleştireceğiz. ‘Yemek bile yiyemiyorum’ diyen kimse kalmayacak” dedi. İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasını hatırlatan İmamoğlu, “Nasılsa biz gelince İstanbul Sözleşmesi de devreye girecek” dedi.

DEVLET TAŞERON ÇALIŞTIRMAZ

Kürsüye son olarak ise Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu geldi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle: “Buraya taşeron işçiler gelmek istemiş, işçilere izin vermemişler. Kendilerine sesleniyorum: Meraklanmayın az kaldı, devlet taşeron çalıştırmaz. Aynı şekilde emeklilerimiz, sizi unuttuğumuzu düşünmeyin. 2015’ten itibaren emeklilere bayramlarda asgari ücret kadar birer ikramiye verilmesini savundum. Önce itiraz ettiler, sonra verdiler, şimdi biraz daha veriyorlar.  O beşli çetenin kaçırdığı bütün paraları getireceğim. Emeklinin, işçinin, sanayicinin kim alın teri döküyorsa ona her türlü desteği vereceğim. Bay Kemal’in saray merakı yok. Bay Kemal gidecek, Çankaya Köşkü’nde oturacak. Yani Mustafa Kemal’in koltuğuna gideceğiz, Mustafa Kemal’in ideallerini gerçekleştirmek için çalışacağız.

Hiç kimsenin kimliğini, inancını sorgulamayacağız. Hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyeceğiz ama bir çocuk yatağa açsa 85 milyon açtır. Tank Palet Fabrikası’nı Katarlılara sattılar. Bir hafta içinde fabrikayı alacağım yeniden şanlı ordumuza teslim edeceğim. Ayrıca bugüne kadar hiç bir cumhurbaşkanı hakaret ettiği bir ülkeye sonra para dilenmek için gitmemiştir. Bay Kemal asla ve asla egemen güçlerin karşısında diz çökmeyecek. Kuzey Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirdiğinde nota veremeyen bir kişi cumhurbaşkanı olamaz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ