REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Türk Haber Hatay

BAŞKAN YALÇIN ANKARA’YA KAMP KURDU

BAŞKAN YALÇIN ANKARA’YA KAMP KURDU
REKLAM ALANI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye kazandırılması planlanan hizmetlerin takibini yapmak üzere Ankara’ya kamp kurdu.

Hatay Milletvekilleriyle birlikte bakanlıklarda yoğun temaslarda bulunan Başkan Yalçın, ilçede kısa sürede inşa çalışmalarının başlamasını hedefliyor. Başkan Yalçın Ankara temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal ve Hüseyin Yayman’ı makamlarında ziyaret etti. Hatay Milletvekilleri ile ilçenin ihtiyaçlarına yönelik istişarelerde bulunan Başkan Yalçın, ardından kurumlara ve bakanlıklara ziyaretler gerçekleştirdi.

BAKAN YERLİKAYA’DAN YAYLADAĞI’NA HİZMET SÖZÜ

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Başkan Yalçın, beraberindeki Hatay Milletvekilleri ile birlikte Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci’yi ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamlarında ziyaret etti. İlçede doğa dostu projelerin hayata geçirilmesi için Karacabey ve Ekinci’den destek sözü alan Başkan Yalçın, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretinde ise ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında tüm hizmetlerde Yerlikaya’dan öncülük sözü aldı.

“CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN HATAY TALİMATI YERİNE GETİRİLİYOR”

Cumhur İttifakı’na tam destek vererek 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla ayrılan Hatay’ı ayağa kaldırmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm bakanlıklara talimat vermesinin ardından bakanlıklar alanlarıyla ilgili hizmetlerin hayata geçirilmesi adına harekete geçti. Kamunun tüm imkanlarının seferber edildiği Hatay’ın kısa sürede ayağa kalkması için konuttan altyapıya, yoldan üstyapıya dek tüm çalışmalar dört koldan sürecek. Yayladağı’nın ayağa kalkması ve artan nüfusa yetecek projelerin hayata geçmesi için aldığı destekten memnun olan Başkan Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’e, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci’ye ve Hatay milletvekillerine teşekkürlerini sundu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ