ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN HAVAYOLU FİRMALARINA UYARI

  • 15 Nisan 2023
  • 100 kez görüntülendi.
BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN HAVAYOLU FİRMALARINA UYARI
ResimLink - Resim Yükle

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Hatay sevdalısı başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ı derinden etkileyen depremin izlerini silmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çinçin, bu kapsamda yurtdışı ve yurtiçinde temaslarını sürdürerek Hatay’ın ve Hataylıların kalkınmasına katkıda bulunacak projeler geliştirmeye ve kamuoyu oluşturarak Hatay’ın sesini duyurmaya devam ediyor.

ÇİNÇİN VE ATSO YÖNETİMİ İTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Depremde yerle bir olan Hatay’ın kalkınması için temaslarını sürdüren Başkan Çinçin, İtalya’ya giderek İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin olağan genel kuruluna katıldı. Başkan Çinçin, burada depremin Hatay’da yarattığı tahribatı aktararak depremin yaralarını sarmak üzere işbirliği protokolü imzaladı. İtalya Büyükelçisi Giorgio Mareapodi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu’nun da katılım sağladığı genel kurulda konuşan Başkan Çinçin, ilk günden bu yana Hatay’ın yanında olan İtalya Devleti ve vatandaşlarına teşekkür etti. Başkan Çinçin, İtalya temaslarıyla ilgili açıklamasında; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin olağan genel kuruluna katılarak; depremin yaralarını sarmak üzere işbirliği protokolü imzaladık. Genel kurula İtalya Büyükelçisi Giorgio Mareapodi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu’ da katılım gösterdiler. Deprem felaketinin olduğu günden bu yana yanımızda olan İtalyan Milleti’ne teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, deprem bölgesinde fahiş fiyat politikası uygulayan havayolu şirketlerini uyardı. Evini ve işini kaybeden yüzbinlerce vatandaşın bu dönemde her kurumdan yardıma ihtiyacı olduğunu kaydeden Çinçin, depremin ardından uygulanan düşük fiyat politikasının devam ettirilmesini istedi. Başkan Çinçin Hatay’a hizmet veren havayolu firmalarını şu sözlerle uyardı, “Havayolu şirketlerinin deprem sonrası düşük fiyat politikası önemliydi ancak görüyoruz ki Mayıs itibariyle uçak biletleri fiyatları fahişleşmiştir. Evini, iş yerini, ziynetini kaybetmiş bölge halkı düşünülerek bu karar tekrar gözden geçirilmelidir.” Başkan Çinçin’in açıklamalarına Hataylı vatandaşlar da destek verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ