ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR  

Antakya Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesine göre Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geliyor. 

  • 31 Ocak 2023
  • 113 kez görüntülendi.
<strong>ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR  </strong>
ResimLink - Resim Yükle

ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR  

Antakya Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesine göre Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geliyor. 

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 1 Şubat Çarşamba günü saat 13.30’da Cebrail Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi No:12/A adresinde bulunan Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirilecek. Antakya Belediye Meclisi, gündeminde bulunan 4 maddeyi görüşerek karara bağlayacak. 

ResimLink - Resim Yükle

Antakya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının gündem maddeleri ise şöyle: 

  1. Norm kadro düzenlemesi 
  2. Sözleşmeli personellerin ücretlerinin tespiti 
  3. İmar tadil teklifleri 
  4. İmar komisyon raporları 
  • Gündem dışı görüş ve temenniler

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRENCİLERLE SİNEMA İZLEDİ 

Antakya Belediyesi, tarafından çocuklara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Antakya Belediyesi ev sahipliğinde, karne heyecanı yaşayan öğrencileri ödüllendirmek üzere başlatılan “Karneni getir sinema ve biletini al” etkinlikleri Cumhuriyet Kültür Merkezinde devam ediyor. 

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Öğrenciler, sömestr tatili boyunca Antakya Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi’ne gelerek Doru, Bulmaca Kulesi, Evliya Çelebi çizgi filmleri ve Abur ile Cubur tiyatro oyununu Antakya Belediyesinin katkılarıyla izleyebilecek. 

Sömestr tatili boyunca hafta içi ve cumartesi günü 12.00 – 15.00 – 18.00 seanslarında Doru, Bulmaca Kulesi, Evliya Çelebi çizgi filmleri ile  Salı ve Perşembe günleri 13.00 – 16.00 seanslarında Abur ile Cubur tiyatro oyununun gösteriminin yapılacağı Cumhuriyet Kültür Merkezi sömestr tatili boyunca çocukların hizmetinde olacak.” 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, sinemaya gelen öğrencileri yalnız bırakmadı. Kendi elleriyle öğrencilere patlamış mısır ikram etti.  

Başkan Yılmaz, yarıyıl döneminde öğrencilere küçük bir hediye vermek istediklerini söyleyerek: “Cumhuriyet Kültür Merkezi’miz ile öğrencilerimizi tiyatro ve sinemayla buluşturarak öğrencilerimizin tatillerini güzelleştirmek istedik. Karnesini getiren tüm öğrencilerimize Cumhuriyet Kültür Merkezi’mizde gösterimi yapılan sinema ve tiyatro biletlerinden hediye etmeye devam ediyoruz. Yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Sevdiği çizgi filmleri sinema keyfiyle izlemek isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu tarz etkinliklerimiz devam edecek.” dedi. 

Sinema çıkışında çok mutlu oldukları gözlenen çocuklar, kendilerine sinema keyfini yaşatan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür etti. 

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEFA 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bir kez daha şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu gösterdi.  

Hatay’da bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’ne nezih bir ortamda faaliyetlerin sürdürmeleri için Mahfel Sosyal Tesisleri içerisinde yer tahsisi sağlayan Başkan Yılmaz, bir kez daha takdir topladı.  

Hatay’da şehit aileleri ile gazilerin tek çatı altında faaliyetlerini nezih bir ortamda sürdürebilmeleri için Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’ne Antakya Belediyesi bünyesinde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri içerisinde yer tahsisi yapıldı. 

Başkan Yılmaz, Dernek Başkanı Hakan Kokusever’i ziyaret ederek, yeni dernek ofislerinin hayırlı olmasını temenni etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz: “Şehit ailelerimize ve gazilerimize, daha nezih bir ortamda dernek faaliyetlerini yürütebilmeleri amacıyla belediyemiz bünyesinde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri içerisinde yer tahsisi yaptık. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi’nin hizmetlerini kolaylıkla yürütebilmesi, aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin kolay ulaşabilmesi amacıyla yer tahsisini sağladığımız dernek ofisimiz hayırlara vesile olsun.” dedi. 

Dernek için tahsis edilen yeni ofisin faaliyete geçecek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hakan Kokusever ve dernek üyeleri hizmet binasının kazandırılmasında emeği geçen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ