ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ

  • 15 Nisan 2023
  • 101 kez görüntülendi.
AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ
ResimLink - Resim Yükle

Antakya’da göreve geldiği günden bu yana başlattığı imar faaliyeti ile kenti kalkındıran Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, depremle sarsılan kentini yeni baştan inşa ediyor.Belediyenin tüm birimlerini kent genelinde hizmetlerin devamı için seferber eden Başkan Yılmaz, kentin en çok kullanılan yollarında vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için asfalt çalışmaları başlattı. Kahramanmaraş merkezli depremlerle sarsılan Antakya’da depremin ardından moloz kaldırma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşların hastane, kampus gibi alanlara ulaşımında depremle tahrip olan yollarda onrım işlemlerini Antakya Belediyesi üstlendi. Gece gündüz depremzede hemşerilerinin yanında olan ve sürekli ihtiyaçları not eden Başkan Yılmaz, vatandaşlardan en çok gelen talebin yolların düzenlenmesi olması nedeniyle asfaltlama hamlesi başlattı.

HASTANE-KAMPUS-MAKİNE İKMAL YOLU ASFALTLANIYOR

Başkan İzzettin Yılmaz, depremde tahrip olan ve ulaşımda vatandaşlara sorun yaratan yollarda asfaltlama çalışmalarının başladığını ve kısa zamanda yolların güvenli hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı. Başkan Yılmaz bu kapsamda MKÜ kampus, makine ikmal, sahra hastanesi ve makine ikmal yollarında asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü ve kısa zamanda hizmete açılacağını kaydetti.

ResimLink - Resim Yükle

YILMAZ: AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, devam eden asfalt çlışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yılmaz, tüm hizmetlerde amaçlarının vatandaşların memnuniyeti olduğunu kaydetti. Asfalt çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağını da kaydeden Başkan Yılmaz; “Kahramanmaraş depremi hizmetlerimizi kısa süreliğine aksattı. Ancak Antakya’mızın kalkınması yolunda hizmetlerimize kısa süre içinde başladık. Vatandaşlarımızın talebi üzerine ihtiyaç duyulan sahra hastanesi ve MKÜ kampus yolu ile yeni sanayi sitesi ve makine ikmal yollarında asfaltlama hamlesi başlattık. Depremle tahrip olan yollarımızı sorumluluk alanımızda olsun ya da olmasın düzenleyerek vatandaşlarımızın rahatı için hizmete kısa sürede açacağız. Antakya’mızın 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında yeniden ayağa kalkması için tüm imkanlarımızla sahada olmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ