ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

AK PARTİ HATAY TEŞKİLATLARININ KADERİ HEP ÖTELENMEK OLMAMALI

  • 21 Haziran 2024
  • 215 kez görüntülendi.
AK PARTİ HATAY TEŞKİLATLARININ KADERİ HEP ÖTELENMEK OLMAMALI
ResimLink - Resim Yükle

Her seçim döneminde sahneye çıkarak gece gündüz demeden can siperane çalışan teşkilat kademesinin değerli üyeleri ve ak davaya gönül veren reis sevdalıları , bizler neden hep öteleniyor , seçim sonraları hiç kimseye ulaşamıyoruz diye yakınıyorlar.

Cefayı bizler çekiyoruz ama sefasını başkaları sürüyor diyerek gönül kırgınlıklarını dile getirmek isteyen ama seslerini kimseye duyuramayan ak dava savunucularının bir diğer sıkıntıları ise ; eski yönetimde yer alan ve başarısız olan isimlerin görevlerine devam etmelerinin Hatay özelinde olumsuz anlamda ciddi sonuçlar doğuracağıdır. Bir diğer konu ise sayın ÖNTÜRK’ten randevu almakta bir hayli zorlanan teşkilat üyelerinin gönülleri alınarak onure edilmeleridir.

HATAY’DA LİYAKATLİ KİMSE KALMADI MI?

Hatay büyükşehir belediyesinin yönetim kademesine yeni atanan isimlerin Hatay dışından olmaları , memlekette bu kadroları tamamlayacak kimsenin kalmadığına işaret ettiğine yönelik algı oluşturduğunu düşünen kişilerin sayısını arttırıyor. Büyük ölçüde rahatsızlık yaratan bu gibi atamalara tepki gösterenler , Hatay halkını Hatay’ın öz evlatları yönetmelidir tezini savunmakta ve önümüzdeki süreçte daha etkili şekilde ses yükseltmeleri beklenmektedir. Parti tabanının serzenişlerine HBB yönetiminin nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu…!

ResimLink - Resim Yükle

(HABER: Halil Kadir İŞÇİOĞLU)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ