REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Türk Haber Hatay

AK PARTİ ANTAKYA VE DEFNE’DE SAHADA

Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ,Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen,Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, önceki dönem Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen ve Ak Parti Antakya teşkilatı ; Antakya Ve Defne İlçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yancan İnşaat Nizamettin Yanmaz ve Ömer Ceyhan, Zeyfeoğlu Sigorta M.Ali Zeyfeoğlu, Ormey Elektrik Oral Yıldırım,Ahmet Taşçı ve ailesi, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ve muhtarlar, Bürohome İşletme sahibi Bülent Dinçman’a ziyaretler gerçekleştirildi. Ak Parti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik yaptığı konuşmalarda; “Teşkilatımız ile her daim vatandaşın yanında olarak sorunlarını çözmeye yardımcı olacağız. Ak Parti ailesi büyük bir aile ve daha da büyümeye devam ediyor.

Ülkemize ve Dünya Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan her türlü iç ve dış tehditlerin karşısında olacağız. Pandemi de milletimizi yalnız bırakmadık. Yerli aşımız Türkovac vatandaşlarımıza yapılmaya başlandı. Savunma sanayimiz gelişmeye devam ediyor. Çiftçilerimize gübre indirimi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yürürlüğe giriyor. Elektrik fiyatlarında yeni düzenlemeler ile ilgili çalışmalar devam ediyor,” dedi.

Ziyaretler esnasında vatandaşın talepleri alındı. Defne muhtarlarının talebeleri ile bire bir ilgi gösterildi. Defne Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin Demirel ve Muhtarlar da Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ettiler.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ