ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

ADEM YEŞİLDAL BAKAN MI OLUYOR?

  • 15 Ekim 2024
  • 126 kez görüntülendi.
ADEM YEŞİLDAL BAKAN MI OLUYOR?
ResimLink - Resim Yükle

Ak partinin Hatay Teşkilatlarının kurucu üyelerinden olan , partinin hemen hemen her kademesinde üstlendiği görevleri başarılı bir şekilde ifa eden Ak parti Hatay Milletvekili sayın Adem YEŞİLDAL , Gazi Meclisimizde de çeşitli komisyonlarda bulunarak deyim yerinde ise Bakanlığa giden basamakları emin adımlarla tırmanmıştır. Aldığımız duyumlar neticesinde , yakın zamanda köklü değişikliklerin olması beklenen yeni kabinede sayın Adem YEŞİLDAL’ın Bakan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Siyasi arenada çok tecrübeli olan sayın YEŞİLDAL , uzun yıllar sürdürdüğü il ve ilçe başkanlıklarının yanı sıra üç dönem vekillik yaptıktan sonra kısa bir aranın ardından sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Hataylı vatandaşların teveccühü ile döndüncü kez vekil olan ender siyasetçilerden biridir. Vekillik dönemlerini ele alacak olursak ; birinci dönem çıraklık , ikinci dönem kalfalık , üçüncü dönem ustalık , dördüncü dönem usta öğreticilik olarak değerlendirebiliriz.

Doğup büyüdüğü ve hayatını bugüne dek idame ettirdiği şehrinin tüm dinamiklerine hakim olması , insani ilişkilerini üst düzeyde tutması , çalışma azmini sahaya yansıtması , özellikle 6 şubat deprem felaketinin ardından memleketini bir gün bile bırakmadan hemşehrilerinin derdiyle dertlenerek çözüm önerileri sunması , şehrin ayağa kalkması için var gücüyle mücadele etmesi sayın YEŞİLDAL’ı diğer siyasetçilerden ayıran özellikleri olarak bilinmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu her türlü badire de aktif rol alarak akıllı hamleleriyle başarı sağlayan ve sayın Cumhurbaşkanımızın göz bebeği haline gelen KURT SİYASETÇİ sayın Vekil , Hataylı hemşehrilerinin beklentisi doğrultusunda Bakanlıkla ödüllendirilmeli , memleketin bir an önce ayağa kalkmasına daha fazla katkı sağlamalıdır.

ResimLink - Resim Yükle

HABER : Halil Kadir İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ