ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

TÜM SORUNLARI KALICI ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ

  • 17 Nisan 2023
  • 87 kez görüntülendi.
TÜM SORUNLARI KALICI ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ
ResimLink - Resim Yükle

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mullaoğlu: “Yaşanan büyük felaketin acılarını hep birlikte saracağız. Tüm sorunları kalıcı şekilde çözeceğiz.”dedi.

HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

Kırıkhan’da Ceylanlı, Bektaşlı ve Gazi mahallelerini ziyaret ettik. Depremden etkilenen vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yaşanan büyük felaketin acılarını hep birlikte saracağız. Tüm sorunları kalıcı şekilde çözeceğiz.

ResimLink - Resim Yükle

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ

Kırıkhan ilçemizde CHP Koordinasyon merkezimizde il-ilçe başkanlarımız, milletvekili adaylarımız ve kıymetli partililerimiz ile beraberiz. Hep beraber el ele vererek partimizi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

İl- ilçe Başkanlarımız, Milletvekili Adaylarımız ile beraber Kırıkhan’dayız. Çadır kentlerdeki kıymetli hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz. Deprem sonrası yaşanan sorunları vatandaşlarımızdan dinledik. Eksikliklerin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ