ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

BAŞKAN YILMAZ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI 

Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, 26 Ocak Perşembe akşamı idrak edilecek olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

  • 25 Ocak 2023
  • 143 kez görüntülendi.
<strong>BAŞKAN YILMAZ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI </strong>
ResimLink - Resim Yükle

BAŞKAN YILMAZ’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI 

Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, 26 Ocak Perşembe akşamı idrak edilecek olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara ve Regaip Kandili’ne ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

ResimLink - Resim Yükle

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan günlerdir. 

Recep ayının ilk cuma gecesi olan Regâib Kandili, adından da anlaşılacağı gibi Allah-u Teâlâ’nın kullarına birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, az ibadetlerine karşılık çok sevap verdiği, kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir mağfiret ve rahmet gecesidir. 

Maneviyatımızın ve dini duygularımızın yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı Regaip Kandili’nin birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz bir gece olmasını temenni ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm hanelere barış, huzur ve bereket getirerek hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” 

CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ  

Antakya Belediyesi, öğrencilerin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirerek moral motivasyon depolaması için hazırladığı ‘Yarıyıl Sinema ve Tiyatro Şenliği’ büyük bir coşkuyla başladı. Cumhuriyet Kültür Merkezinde gerçekleşen tiyatro ve sinema gösterimlerini ilgiyle izleyen çocuklar ile aileleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler. 

Cumhuriyet Kültür Merkezinde düzenlenen çocuk tiyatro ve sinema gösterimlerini ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Ramazan Alparslan ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karaca’nın da katıldığı etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrencilerle birlikte sinema ve tiyatro etkinliklerine katılarak dolu dolu bir gün geçirdiler. 

Yarıyıl tatilinde 23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Öğrenciler, yarıyıl tatili boyunca Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek sinema ve tiyatro etkinliklerine ücretsiz biletlerini alarak katılabilecek. 

Yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün 12.00 – 15.00 – 18.00 seanslarında Doru, Bulmaca Kulesi, Evliya Çelebi çizgi filmleri ile  Salı ve Perşembe günleri 13.00 – 16.00 seanslarında Abur ile Cubur tiyatro oyununun gösteriminin yapılacağı Cumhuriyet Kültür Merkezi sömestr tatili boyunca çocukların hizmetinde olacak.” 

ANTAKYA BELEDİYESİ GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMINDAN GALİBİYET 

2022-2023 Yılı Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz hafta sonu İlk Adım Spor kulübünü 3-0’lık skorla yenerek hanesine bir galibiyet daha yazdırmanın gururunu yaşadı. 

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada: “Gençler grup müsabakalarında İlk Adım Spor kulübü takımıyla oynadığı maçı 3-0’lık skorla yenen Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, galibiyeti ile bizleri gururlandırdı. Takımımızı tebrik ediyor, ligdeki diğer maçlarında da başarılar diliyoruz.” sözlerine yer verildi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ