ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

ADEM YEŞİLDAL TÜRKİYE GİBİ “ HEM İÇERDEN HEM DIŞARDAN MIHLANIYOR”

  • 26 Ağustos 2022
  • 770 kez görüntülendi.
ADEM YEŞİLDAL TÜRKİYE GİBİ “ HEM İÇERDEN HEM DIŞARDAN MIHLANIYOR”
ResimLink - Resim Yükle

Sayın Savaş her fırsatta ve her platformda; “ Adem beyin ismini dahi ağzına almaktan kaçınarak İktidarın İl başkanı bizi ve hizmetlerimizi engelliyor. Hatta Hatay’a ihanet ediyor gibi ithamlarda bulunuyor. Ve bulunmaya devam ediyor.

SEN RAHAT OL; “HATAY HALKI SENİNLE ADEM BAŞKAN”

Çetin Cemali: Yazdı

ResimLink - Resim Yükle

Ak Parti Hatay il Başkanı Adem Yeşildal’ın İl Başkanı olduğu ilk günden bu güne Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başta olmak üzere birçok medya kuruluşları, Ak parti de görev yapmış eski temsilciler bilinçli olarak ve mevcut yönetim de bulunup aslında başkalarının adamı olup onların emellerine hizmet eden kişilerin olduğuna bütün Hatay halkı gibi bizlerde görüp şahit olduk.

Bu durum şu Atasözünü bir kez daha haklı çıkartıyor; “ Meyve Veren Ağaç Taşlanır.”

LÜTFÜ SAVAŞ USULSÜZ SATIŞLARA İZİN VERMEDİĞİ İÇİN Mİ ADEM YEŞİLDAL’I YOK ETMEK İSTİYOR? KORKUN NE SAYIN SAVAŞ?

Sayın Savaş her fırsatta ve her platformda; “ Adem beyin ismini dahi ağzına almaktan kaçınarak İktidarın İl başkanı bizi ve hizmetlerimizi engelliyor. Hatta Hatay’a ihanet ediyor gibi ithamlarda bulunuyor. Ve bulunmaya devam ediyor.

Mesaj Gazetesi olarak Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarına bizzat katılıyoruz. Bizlerin olduğu gibi bütün Hatay halkı da Büyükşehir Belediyesinin Meclise getirdiği Hatay’a hizmet maddelerinin % 98’ ine Ak Parti, Adem bey ve Cumhur İttifakı ile birlikte evet oyu verdi. % 2 ‘sine hayır oyu verdi. Hayır, oyu verilen iki maddeler ise; “ Köy hizmetlerinin olduğu yerin satışına (Orası Büyükşehir Binası olsun. Büyükşehir Kiradan kurtulsun ve kalanı gençler için yeşil alan olsun. Müteahhitlere peşkeş çekilmesin” diye rantın önüne geçmek için hayır denildi.

Diğer madde ise; “ Fuar alanının encümende usulsüz bir şekilde satışına hayır denildi.

Yani Sayın Adem Yeşildal Hatay halkının zararına olan maddelere hayır dedi. Dur dedi. Menfaati olan bütün hibe, borçlanma yetkisi gibi maddelere yine Hatay halkının menfaatleri için evet dedi.

MEDYA KURULUŞLARI TALİMATLA ADEM YEŞİLDAL’I İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR!

İl Başkanı Sayın YEŞİLDAL’I itibarsızlaştırmaya çalışan medya kuruluşlarının olduğunu yine bütün Hatay halkı görüyor. Ama Hatay halkının da şunu bilmesi gerekir. Sayın Savaş’ın bir medya kuruluşuna ayda rutin olarak 57 bin Tl ödeme yaptığı Büyükşehir Belediyesi Komisyon raporlarında gündeme gelmişti. Bu meblağı ayda rutin alan ve bunun gibi yüksek rakamlar alan diğer medya kuruluşları maalesef Hatay halkına gerçekleri yazmıyor ve tamamen algı yayınları ile aslında Hatay halkına büyük zarar veriyor. Unutmayın ki ; “HATAY 5 MEDYA’DAN BÜYÜKTÜR!”

AK PARTİ İÇERİSİNDE Kİ MIHLAYCILAR İŞİN EN CAN YAKICI KISMI.!

İl Başkanı Adem Yeşildal’ın “ Onun adamı, bunun adamı ayrımı yapmadan sadece Ülke ve Hatay sevdası ile bunlar bizim dava arkadaşlarımız, bunlardan bize zarar gelmez diye yönetime alıp görev verip itibarlarını arttırdığı kişiler perde arkasından Adem Yeşildal’ın “ Şahsi çıkar ve siyasi ikballeri uğruna” kuyusunu kazdığı ve yok etmeye çalıştığına bizzat şahit olduk.

Mesaj gazetesi olarak Adem Beye Necip Fazıl’ın şu güzel dizelerini hatırlatarak yanında olduğumuzu vurgulamak isteriz;

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

Ve son söz; “ Sen doğru olmaya devam et Adem bey, Eğri elbet yerini ve yolunu bulur.” Çetin Cemali

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ