ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

2002 RUHU BİR AN ÖNCE GELMELİ…!

  • 15 Nisan 2022
  • 245 kez görüntülendi.
2002 RUHU BİR AN ÖNCE GELMELİ…!
ResimLink - Resim Yükle

Recep Tayyip Erdoğan.

İstanbul’un efsane Başkanı.

Bitirilmek üzere olan Türkiye’nin,hor görülmüşlerin, mazlumların, görmezden gelinenlerin umudu.

ResimLink - Resim Yükle

100 yıldır ezilmeye çalışılan Türkiye’nin makus tarihini çeviren LİDER.

Evet; teşkilatların kapısı da gönlüde özellikle 2002’ deki gibi halka açık olmalıdır. Sadece birilerinin tercihleri üzerine yönetimler kurulup, Recep Tayyip Erdoğan’ı gönül verenler yönetimlerden ve partiden uzaklaştırılmamalıdır. AK Parti yönetimleri bir an önce 2002 ruhuna acilen geri dönmelidir. AK Parti 2023 seçimleri öncesi genç seçmen konusunda sıkıntı yaşadığı iyice konuşulmaya başlandı. İstanbul seçimleri bunun en büyük göstergesidir. Gençlik teşkilatlarının AK Parti onu taşıyamayanlara teslim edilmesi bunun en büyük sebebi gibi görünüyor. AK Partiyi kullanarak genç yaşta şan,şöhret ve para gençleri bozdu. Bu konuda genelleme yapmıyorum, ama acı gerçeği de görmezden gelmeyelim.

2002’de gençlik hazırolda büyüklerinden gelecek talimatı beklerken; şimdi Milletvekili, İl Başkanı veya üstdüzey Parti yöneticilerinin yanına oturup poz veriyor. Sonra da bu pozları kişisel çıkarlarına alet ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin bekası için , sizler kendi bekanız için uğraşıyorsunuz. Fark burada işte.

Partisine ve liderine sadakat gösterenleri bir tarafta tutarak soruyorum? “Neden ; Feto ile ilgili, Gül ile ilgili, Babacan ve Davutoğlu ile ilgili eleştiri paylaşımı yapayım.” Diyenler var içimizde. Yarın devran dönerse başımız belaya girer diye mi korkuyorsunuz?

Çıkar menfaat peşinde olmayalım derdimiz Türkiye’nin bekası olsun.

Bir gün Bekri Mustafa’ya sorarlar:
-Niçin bu kadar çok içiyorsun? Biraz az içsen olmaz mı?
-Biz garip insanlarız demiş.Aza çoğa bakmayız.Bu gün az bulur az içeriz, yarın çok bulur çok içeriz.
-İyi ama sen her zaman çok içiyorsun.
Bekri kızar
-Allahın verdiği rızkı da mı keseceksiniz be adamlar.

Sizlerde vurgunlarınıza Allah’ın Rızkı yakıştırması yapmayın. Rızkınızı kesmek gibi bir derdimiz yok. Ama çalışın alnınızın teri ile kazanın. İnanın daha mutlu olursunuz. Devlet ne zaman öğrenir, tepemize biner korkusu ile yaşamayın. Gerçi abileriniz kurtarır demi. Unutmuşum valla.

Sözün özü; Ülkemizin ve Milletimizin geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’te yeniden Başkan olması için değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymamız gerekiyor.

Kalın sağlıcakla.

Kenan Türkmen

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ