ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

YATSIYA KADAR YANAN MUM

  • 31 Mart 2022
  • 261 kez görüntülendi.
YATSIYA KADAR YANAN MUM
ResimLink - Resim Yükle

Yalanın ardına istediğiniz sayıda insan düşsün fark etmez. Gerçeklerin er ya da geç bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır.

Bugünkü yazımızda yalancılar üzerine olsun dedik. Yalancıların saçlarının diklendiğini,kulakların kızardığını,burunların uzadığını görür gibiyim.

Günlük hayatımızda insanlara yalan söyleyen siyasetçiler,gazeteciler gibi bir çok yalancı ile karşılaşıyoruz. Siyaset ayağında ilk akla gelen Sayın Bay Kemal Kılıçdaroğlu ve Dalton kardeşleri. Memleketi her an satmaya hazır bir ekip. Ahmet Davutoğlu‘nu, Ali Babacan’ı kim bilirdi Allah aşkına. Davutoğlu‘na Başbakan olacaksın deseler, inanın kendi bile inanmazdı. Babacan aynı keza. Hatay siyaseti de Sayın Cumhurbaşkanımız olmasa, inanın rüyasında görse inanamayacağı makamlara gelenlerle dolu. Ama maalesef kendilerini fasülye gibi nimetten sanıyorlar.

ResimLink - Resim Yükle

Davutoğlu ve Babacan’ın Reis’e saldırmasının tek sebebi; iplerinin Amerika’daki FETÖ terör örgütünde olması. Ali Babacan, Abdullah Gül ve Fehmi Koru ABD’de uyandırma projesi olarak bilinen FULBRİGHT bursu ile okumuş ajan siyasetçi ve ajan gazetecilere örneklerden. Babacan Amerika’da çok büyük bir finans şirketinde danışmanlık yaparak eğitilmiş. FETÖ ‘nun 17:25 aralık operasyonu ile AK Parti’nin başına geçirilecekti. Ama tutmadı. Millet iradesi izin vermedi.

Deva, Gelecek ve İyi Parti Hatay’da aktif halde. Davayı satan orada buluyor kendini. Bir de gitmeyip her iki tarafı idare etmeye çalışan yönetici, meclis üyesi belediye başkanı arkadaşlarımızın olduğu söylentiler arasında. Orada makam isteyip alamayınca kendini teşkilatta bulanlardan bahsetmeyeceğim bile.

Bu çürük elmalar elbette temizleniyor ve temizlenecektir. Akan su yosun tutmaz der atalarımız. Bu milleti o küçük çocuk gibi yalanlarınıza bir yere kadar kandırabilirsiniz. Gün gelir o köy yanar o zaman açıkta kaldığınızda anlarsınız ;Türk milleti ile oyun oynayamayacağınızı.

Bu yalancı tayfanın unuttu bir şey daha var; rakiplerinin dünyaya meydan okuyan, Dünya beşten büyük diyen bir Cumhurbaşkanı olduğu. Mazlumların umudu olan ,Filistin’in, Gazze’nin ,Somali’nin ,Yemen’in , Myanmar’ın umudu olmuş bir DÜNYA LİDERİ var karşılarında.

TEK MİLLET,TEK BAYRAK,TEK VATAN ve TEK DEVLET sloganıyla çıktığımız yolda ; 2023 seçimleri SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve AK Partinin zaferi ile sonuçlanacaktır.

Kenan Türkmen

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ