ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

BAŞKAN KARATAŞ, SAVAŞ’IN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI

  • 14 Mart 2022
  • 274 kez görüntülendi.
BAŞKAN KARATAŞ, SAVAŞ’IN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI
ResimLink - Resim Yükle

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçe yollarının içler acısı halini gün yüzüne çıkararak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı eleştiri bombardımanına tuttu.
İlçede büyükşehir belediyesi sorumluluğundaki yolları gezen ve tüm çukurları sosyal medya hesabından yayınlayan Karataş, yollar yapılana kadar tüm vatandaşların HBB’nin rezilliğini göstermeye devam edeceğini kaydetti. İlçede her gün binlerce vatandaşın kullandığı önemli cadde ve sokaklarda dolaşan Karataş, araçların her gün geçmek zorunda olduğu ve tekerleri patlatan yolların sorumluluğunun Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu kaydetti. Yolların yapılması için defalarca başvuruda bulunduğunu ve hiçbir sonuç alınamadığını kaydeden Karataş, ilçede tüm yolların benzer sorunla karşı karşıya olduğunu belirterek Lütfü Savaş’ı koltuğundan kalkarak durumu görmesi için Hassa’ya davet etti.


LÜTFÜ SAVAŞ, KÜNEFE ÇEVİRME YOL YAP
Hassalıların yol çilesinin aylardır devam ettiğini kaydeden Karataş, Lütfü Savaş’ın bu sorunları görmezden gelerek EXPO derdine düştüğünü belirtti. Lütfü Savaş’ın künefe çevirme sevdasından vazgeçmesini ve hizmet etmesini istediklerini belirten Karataş; “Biz de isteriz Hatay’ın gelişmesini, EXPO ile tanıtılmasını. Ancak yolların, kaldırımların sokakların hali böyleyken kim ne yapsın EXPO’yu. Mecliste her hizmeti yaptık diye övünüyorsunuz. Ancak hiçbir şey yaptığınız yok. Hassa’ya gelin ve yolların durumunu görün. Buradan her gün yüzlerce araç geçiyor ve tekerleri patlıyor. Altyapı için yolu boydan boya kazdınız, ancak yaptığınız yama sizin ardınızdan patladı. Bu yolları bu hale getirenlerin düzeltmesi gerekmektedir. Lütfen Hassa’ya gelin ve yolların bu halini görün” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ