ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

Ak partiler mi kazanacak AKP liler mi kazanacak.

  • 04 Mart 2022
  • 360 kez görüntülendi.
Ak partiler mi kazanacak AKP liler mi kazanacak.
ResimLink - Resim Yükle

Geçtiğimiz günlerde bir yazı yazmıştım. Teşkilat içerisinde herkesin görüp ama çoğu insanın dile getiremediği şeyleri.

Bu yazımdan dolayı destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Evet bazı noktalarda teşkilata dokundum belki. Ama haksız değildim de. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, “ işini yapamayan bakan bile olsa bir kenara çekilsin. Bıraksın işin ehli kim varsa o yapsın görevi. Bu yürüyüşe ayak uyduramayanı,yolsuzluğa bulaşanı, laubalilik yapanı bir kenara koyacağız.” Ben demiyorum ha. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız yanlış anlaşılmış galiba demek geliyor içimden.

ResimLink - Resim Yükle

Sayın Cumhurbaşkanımız LİYAKAT diyor. Yerelde bunu uygulayan kaç siyasetçimiz var?

Yahu biz “Millete hizmetkar olmaya geldik” diyoruz. Bu düstürla yola çıkıyoruz. Ama geldiğimiz noktaya bir bakın Allah aşkına. Bir Yabancı Yardım Derneği destekli proje geliyor, benim bir belediye başkanım kendi arazisini gösteriyor. Yahu bırakın gariban biri faydalansın, sevinsin.

Bir yere müdür atanacak ahbab çavuş ilişkisi. 2 kardeş bazen 3 kardeş bir yerlerde müdür, müdür yardımcısı. Geçmiş zaman da belediyelere Meclis üyesi oğlu, kızı , gelini, damadı, yeğeni işe giriyordu. Bırakın gerçekten işe ihtiyacı , hakkı olan gireydi. Şimdi Başkanımız bu işe dur dedi. Geçmişte çok örneği var bunun. Gerçek Ak partili gençler dışarda kaldı. Meclis üyesi olabilmek için sadece benim Ak Partime üye olan şahısların yakınları işe giriyordu.

Ben bu partide Başkan olmak için aday olurken üye olanlarıda gördüm. Olamayınca tekrar üyelikten çıkanlarıda. Yönetimlerden düşünce istifa edenleri, tekrar diğer yönetime girmek için üye olanlarıda biliyorum. Bu davaya ya gönülden inanın, yada bırakın bu işleri. Gerçek inananları kandırmayın.

Geçen bir hemşerimizin işi icabı Büyükşehir Belediye Başkakanı Lütfü Savaş’ın yanına geçerken çıkan Ak partili arkadaşları görüyor. Lütfü başkana soruyor; hayırdır Başkanım bunların ne işi var sizinle diyor. Oda ; daha sen bişey görmedin deyip kahkaha atıyor. Maalesef durum bu dostlar. İçimizde AKP liler var diyoruz her zaman.

Gerçi bu ne ki. Seçim sonuçlarını Hatmek te Lütfü Savaş ile beraber takip eden Meclis üyesi, il yöneticimiz bile olduğu söyleniyor.

Ama nedense bu tür insanlar illa bir makama tekrar geliyor. Demekki bizim bilmediğimiz maharetleri var bu arkadaşların.

Çok güzel Ak parti ile Deva ‘yı bir arada götüren partililerimiz var. Maşallah aynı anda 2-3 dizide oynar gibiler Maşallah.

Bir de parti değiştiren tiyatrocular var. Makam verilmeyince hainlerin yanına giderler. Ordan Sayın Cumhurbaşkanımız için ; vereceğin en güzel haber istifa haberindir, demek hadsizliğini gösterirler. Daha sonra İl başkanımız için yuvaya döndüm der. Ya sen Reis’ e saydırmışsın, şimdi İl Başkanı içinmi geldin. Rahmetli Erbakan hocanın deyimiyle “hadi ordan”.

Ha birde okey masasında Reis’e ve Ak Partiye küfür ederken İlçe Başkanı olanlar var. Ya daha neler var neler…

Ama kimse boşa heveslenmesin, Ak Parti gerçekten bu davaya ve Reis’e gönül vermiş insanların olacak.

Şunu unutmayın;

Aslanlar meydana çıkınca, çakalların payına kaçmak düşer.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ