ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

85 MİLYONUN HİÇBİRİNİ DIŞLAMADAN, ESER VERDİK, HİZMET GÖTÜRDÜK

  • 08 Mayıs 2023
  • 87 kez görüntülendi.
85 MİLYONUN HİÇBİRİNİ DIŞLAMADAN, ESER VERDİK, HİZMET GÖTÜRDÜK
ResimLink - Resim Yükle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selimiye Meydanı’nda düzenlenen Edirne mitinginde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne mitinginde yaptığı konuşmada, “Biz bu ülkede 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Ülkemizin 81 vilayetinin hiçbirini diğerinden ayırmadan, 85 milyon vatandaşımızın hiçbirini dışlamadan, eser verdik, hizmet götürdük” dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK

Konuşmasında; Türkiye’de 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin 81 vilayetinin hiçbirini diğerinden ayırmadan, 85 milyon vatandaşımızın hiçbirini dışlamadan, eser verdik, hizmet götürdük. Allah şahittir ki, sizler şahitsiniz ki, ülkemize asırlık demokrasi ve kalkınma atılımları yaptırmak için canla-başla çalıştık” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

“MİLLÎ İRADENİN BİLEĞİNİ BÜKEMEYİNCE, EKONOMİK TUZAKLARI DEVREYE SOKTULAR”

Önlerine çıkartılan nice engellere, kurulan nice tuzaklara, oynanan nice oyunlara rağmen bu mücadeleyi yürüttüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Terör örgütlerinden darbecilere kadar her aracı kullandılar. Millî iradenin bileğini bükemeyince, ekonomik tuzakları devreye soktular.  Bu ülkenin ‘ekonomisini mahvetme’ tehditleri savuranlar oldu.” Bunların yanı sıra salgından savaşa kadar küresel krizlerin yol açtığı sıkıntılarla da boğuştuklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buna rağmen hep dimdik ayakta kalmayı başardık. Gıdadan kiraya hayat pahalılığı başta olmak üzere, milletimizin günlük hayatında yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Türkiye’nin asırlık sorunlarını nasıl biz çözüme kavuşturduysak, inşallah bu sıkıntıların üstesinden de yine biz geleceğiz” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ