ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

REZZUK AYOĞLU BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

  • 04 Aralık 2023
  • 175 kez görüntülendi.
REZZUK AYOĞLU BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI
ResimLink - Resim Yükle

Hatay ve Altınözü siyaset arenasının duayenlerinden Altınözü Belediyesi Başkan aday adayı Rezzuk Ayoğlu ilçede başkan gibi karşılanıyor. Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile merkez ilçede çok başarılı işlere imza atan ve vatandaşların kalbinde yer edinen Ayoğlu, edindiği tecrübeler ışığında Altınözü’nü değiştirme ve dönüştürme yolunda her girdiği hanede büyük desteklerle karşılanıyor.


ALTINÖZÜLÜLERDEN AYOĞLU’NA TAM DESTEK
Altınözü’nde değişim ve dönüşüm isteyen tüm vatandaşların gönlündeki başkan olan Rezzuk Ayoğlu, tüm vatandaşlardan tam destek görüyor. Siyasi arenada edindiği tecrübe ile Altınözü’nde tüm sorunların üstesinden gelebilecek projelerle ilçesine hizmet için yola çıktığını kaydeden Ayoğlu, bugün sırasıyla Yolağzı, Sivrikavak, Keskincik ve Kansu Mahalleleri’nde önemli temaslarda bulundu. Altınözü Belediye Başkan Aday Adayı Rezzuk Ayoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Altınözü’nde temaslarda bulundu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ayoğlu, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Başkan gibi karşılanan Ayoğlu, Yolağzı Mahallesinde Coşkun Alan ve Cuma Yakışıklı, Sivrikavak Mahallesi Muhtarı Süheyil Dağlı, Altınözü’nün kanaat önderlerinden Abdülbasit Akyol, Kansu Mahallesi Muhtarı Mehmet Akyol, Keskincik Mahallesi Muhtarı Mehmet Belge’yi hanelerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Tüm ziyaretlerden büyük destekle ayrılan Ayoğlu, projelerini de vatandaşlara aktardı. Altınözü’nün sorunlarının farkında olduğunu kaydeden Ayoğlu, bu projeleri AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyerek ilçeye kazandıracaklarını ve ilçenin makus talihini yeneceklerini ifadelerine ekledi.
Siyaset arasında kendini ispat eden, Altınözü ilçesinin köklü ve saygın ailelerinden olan Ayoğlu, Altınözü İlçesi başta olmak üzere Altınözü ilçesine bağlı Yolağzı, Sivrikavak, Keskincik ve Kansu mahallelerini ziyaret etti ve hemşerilerinden tam not aldı.

ResimLink - Resim Yükle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ