ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

İKTİDAR DÖNEMİMİZ YAKINDIR

  • 30 Nisan 2023
  • 94 kez görüntülendi.
İKTİDAR DÖNEMİMİZ YAKINDIR
ResimLink - Resim Yükle

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da vatandaşlarla buluştu. Kara:“Özellikle kadınlarımızın daha güçlü daha huzurlu ve daha güvende olacakları iktidar dönemimiz yakındır.”dedi.

MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Karayılan mahalle muhtarımız Enver Sarraç’ı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek mahallemizin sorunlarını dinledik. Seçimlerden sonra da sık sık mahallelerimizde halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Karayılan mahallemizde Sadık Yücel ve güler yüzlü ailesine konuk olduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim.

ResimLink - Resim Yükle

HOŞ SOHBETLERİNE ORTAK OLDUK

Azganlık mahallemizde vatandaşlarımızın tek tek sorunlarını, beklentilerini dinledik. Özellikle kadınlarımızın daha güçlü daha huzurlu ve daha güvende olacakları iktidar dönemimiz yakındır.. Denizciler mahallemizde belediye meclis üyemiz Abidin Güney ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek hoş sohbetlerine ortak olduk. Yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

VATANDAŞLARIMIZI ANDIK

İskenderun’da depremde kaybettiğimiz canlarımızın mezarlarını ziyaret eden Kara: “Bu yıl buruk kutladığımız 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda depremde kaybettiğimiz emekçilerimizi ve vatandaşlarımızı andık. Daha coşkulu kutlayacağımız 1 Mayıs’lara inşallah.”dedi. Mehmet Emin MEMES

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ