ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

MİLLETİMİZE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK

  • 29 Nisan 2023
  • 91 kez görüntülendi.
MİLLETİMİZE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK
ResimLink - Resim Yükle

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, seçim çalışmaları kapsamında Yayladağı’nda vatandaşlarla buluştu. Yeşildal: “Yaralarımız sarılana, şehrimiz yeniden inşa edilene ve vatandaşlarımız yeni konutlarına geçinceye kadar bize durmak yok. Biz Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.”dedi.

ESKİMEYEN YOL ARKADAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞTIK

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Teşkilatımız, Belediye başkanımız ve adayımız Mehmet Hakan Yılmaz beyle birlikte Yayladağında Çarşı, pazar esnafımızla ve vatandaşlarımızla hemhal olduk.  Eskimeyen yol arkadaşlarımızla kucaklaştık.

ResimLink - Resim Yükle

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yayladağında kanaat önderlerimiz, muhtarlarımız, STK başlarımız ve sandık kurulu üyelerimizle istişare toplantısı yaptık.  Meselelerimizi ve çözüm yollarını konuştuk. Hep birlikte başaracağız. Hemşehrilerimizin samimiyeti ve sıcaklığı çalışma azmimize daha da güç katıyor.  Yaralarımız sarılana, şehrimiz yeniden inşa edilene ve vatandaşlarımız yeni konutlarına geçinceye kadar bize durmak yok. Biz Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.”dedi. Mehmet Emin MEMES

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ