ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

GENÇLER GÜÇLÜ YARINLARA SİZİN DESTEĞİNİZLE ULAŞACAĞIZ

  • 24 Nisan 2023
  • 100 kez görüntülendi.
GENÇLER GÜÇLÜ YARINLARA SİZİN DESTEĞİNİZLE ULAŞACAĞIZ
ResimLink - Resim Yükle

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Gökhan Zan seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediyor. Gökhan Zan’ın çadır kent ziyareti sırasında bir gençle yaşadığı diyalog keyifli anlar yaşattı.

SEN OLURSAN İMKANLARIMIZ DAHA ÇOK GENİŞLEYECEK

ResimLink - Resim Yükle

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Gökhan Zan’ın çadır kentte sohbet ettiği genç Zan’ın neden milletvekili olması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamada: “Her zaman yanımızda olacaksınız bunu biliyoruz. Çünkü sporcu olarak da takip ettiğimde çok seviyordum. Şimdi benim sesimi daha çok duyurmam için ne yapmam gerekiyor. Senin olman gereken yere bizim seni götürmemiz gerekiyor. Herkesten Oy istenir. Bir yerden sonra yanlış kalıyor belki ama ben bu oyu senin için arkadaşlarımdan isterken kendim için istiyorum. Çünkü buraları toparlayacak olan biziz. Sen olsan da yapacağız olmasan da ama olursan imkanlarımız daha çok genişleyecek.”dedi.

İYİ Kİ VARSINIZ

Konuyla ilgili bir bilgilendirme yapan İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Gökhan Zan ise: “Gençler güçlü yarınlara sizin desteğinizle ulaşacağız… İyi ki varsınız…Bütün Ümidim Gençliktedir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK”dedi. Mehmet Emin MEMES

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ