ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

POLİSİMİZ, AKP’NİN DEĞİL DEVLETİN POLİSİDİR

  • 24 Nisan 2023
  • 82 kez görüntülendi.
POLİSİMİZ, AKP’NİN DEĞİL DEVLETİN POLİSİDİR
ResimLink - Resim Yükle

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye bir vatandaşın “AK Parti’nin polisi seni koruyor” şeklinde konuşması sosyal medyada gündem oldu. İnce kendisine bu şekilde tepki gösteren vatandaşa “Polisimiz, AKP’nin değil Devletin polisidir. Bu milletin polisidir. Ben canımı emanet ettiğim polislerin hakkını yedirtmem!” şeklinde cevap verdi.

“ONLAR TÜRK DEVLETİ’NİN POLİSLERİDİR

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Zonguldak’ta seçim gezisi sırasında vatandaşlarla buluştu.  Yaşanan tepkinin ardından konuşan İnce, “Sokaktaki ilgiyi görüyorsunuz. Bu seçimin sürpriz partisi biz olacağız. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim özellikle gençler bir değişim istiyor. Bu değişimi gerçekleştirecek olan ilkeli, duruşu olan Atatürkçülerin partisi Memleket Partisi. Bu değişimi gerçekleştireceğiz. Milletimizin isteği Allah’ın izniyle bu iş olacak. Çok ayıp tabi o tepkiyi şahsıma almıyorum. Bana değil o. Etrafımızda Zonguldak Emniyetinden polis arkadaşlarımız var.

ResimLink - Resim Yükle

YAPILAN İŞ DEVLETE SAYGISIZLIK

Onlara ‘AK Parti’nin polisleri seni nasıl koruyor bak’ demek çok büyük saygısızlıktır. Onlar Türk Devleti’nin polisleridir. Bizim arkadaşlarımızdır. Onlara ‘AK Parti’nin polisi’ diye hitap etmesini hiç şık bulmadım. Ben onu kendime alınmıyorum ama o yapılan iş devlete saygısızlıktır. Polislere saygısızlıktır. Ben Türk Polisleri’ne canımı emanet ediyorum. Hangi siyasi görüşten olurlarsa olsun kardeşlerimdir. Ayrıca fakir fukara çocuklarıdır” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ