ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

HATAYLILARIN NASIL BİR ACI YAŞADIĞININ GÖSTERGESİ KONUMUNDA

  • 14 Nisan 2023
  • 137 kez görüntülendi.
HATAYLILARIN NASIL BİR ACI YAŞADIĞININ GÖSTERGESİ KONUMUNDA
ResimLink - Resim Yükle

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Antakya’nın deprem şehitliğini ziyaret etti. Kaşıkçı: “Bu şehir yeniden ayağa kalkarken, bu şehrin yeniden imarı yapılırken bütün planların altına imza atanların imza atmadan önce gelip bu Deprem şehitliğini görmesi gerekiyor.”dedi.

ÇOK GÜZEL HAYALLERİ OLAN İNSANLAR YATIYOR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Şuan Antakya’nın deprem şehitliğindeyiz. Öncelikle burada yatan tüm hemşerilerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Buranın Tüm vatandaşlarımız tarafından muhakkak gelinip görünmesi gerekiyor. Burada yavrusundan ayrılmış anneler, nişanlısından ayrılmış gençler, geleceğe dair çok güzel hayalleri olan insanlar yatıyor.

ResimLink - Resim Yükle

Binlerce insanımızın yattığı deprem şehitliğinin mutlaka korunması gerekiyor. Bu deprem şehitliği asırlar geçse de 6 Şubatta Hataylıların nasıl bir acı yaşadığının göstergesi konumunda. Bu şehir yeniden ayağa kalkarken, bu şehrin yeniden imarı yapılırken bütün planların altına imza atanların imza atmadan önce gelip bu Deprem şehitliğini görmesi gerekiyor.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ