ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

HATAY’IMIZI ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

  • 14 Nisan 2023
  • 128 kez görüntülendi.
HATAY’IMIZI ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ
ResimLink - Resim Yükle

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantıya il eski Başkanı ve AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Yeşildal’da katıldı. Yeşildal: “Yaralarımızı hep birlikte saracak Hatay’ımızı eski günlerine kavuşturacağız.”dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda konuşan AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Yeşildal: “Öncelikle 6 Şubatta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. Yaşadığımız bir deprem değil sanki bir kıyametti. Maalesef en büyük yıkım Hatay’da oldu. Depremin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren vatandaşlarımızın yanında yer almaya çalıştık. Gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

ResimLink - Resim Yükle

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Bugün burada aylar sonra AK Parti İl Başkanımız Mehmet Öntürk’ün başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Normal hayata dönmeye çalışıyoruz. Hepimizin acısı büyük ama bu ülke çok büyük bir ülke. Daha öncede söylediğimiz gibi biz bir arada olursak altından kalkınmayacak hiçbir şey yok. Yaralarımızı hep birlikte saracak Hatay’ımızı eski günlerine kavuşturacağız.Hatay’ın yaralarını birlikte sarıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ