ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

“Vatandaşlardan HBB’ye yol isyanı”

  • 27 Eylül 2022
  • 180 kez görüntülendi.
“Vatandaşlardan HBB’ye yol isyanı”
ResimLink - Resim Yükle

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Seldiren, Ceylandere ve Yeniköy Mahallelerinin sakinleri yollarının bozuk olmasından dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne karşı protesto etkinliği düzenlediler.

Yeniköy Ceylandere yolunun uzun zamandan bu yana bakımsız olmasından dolayı beton asfalt olmasını isteyen vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediyesi personellerine isyan etti. Uzun zamandan bu yana yolun yapılmasını isteyen, ancak talepleri karşılanmayan vatandaşlar bozuk olan yol üzerinde toplanarak protesto yaptılar.

JANDARMA EKİPLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ResimLink - Resim Yükle

Samandağlı vatandaşların tepkilerinin ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri vatandaşları yatıştırdı. Vatandaşların seslerinin yükselmesi üzerine araya giden jandarma ekipleri bölge halkını alandan uzaklaştırdı.

YEŞİLDAL’DAN MAĞDUR VATANDAŞLARA DESTEK

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal da HBB’yi protesto eden vatandaşlara destek olmak için görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Başkan Yeşildal yaptığı paylaşımda; “Büyükşehir yönetimi (Yeniköy, Ceylandere ve Seldiren) yöre halkının akılıyla dalga geçmektedir. Beton asfalt sözü vermesine rağmen sathi kaplama yapmaya çalışmaktadır. Sathi kaplama bu mevsimde, bu rakımda ve bu meyilli arazide tutmaz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, kendilerine söz verilmesine rağmen uzun zamandan bu yana yapılmayan yollarının bir an önce yapılmasını ve vatandaşa uygulanan işkencenin sona ermesini istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ