ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

“Akın: Sağlık-Sen’de ne oluyor”

  • 04 Temmuz 2022
  • 419 kez görüntülendi.
“Akın: Sağlık-Sen’de ne oluyor”
ResimLink - Resim Yükle

Yaklaşan sendika seçimleri öncesinde Sağlık-Sen sendikasının hukuksuz uygulamalarına bir tepki de Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akın’dan geldi.
Akın, delege duyurularının sona ermeye yakın yapıldığını ve bu uygulamanın bilinçli olarak yapıldığını belirten Akın, bir seçimi bile doğru düzgün yapamayan sendika yönetimine yüklendi.

KORKULARI BÜYÜK

Bu yönetim tarzından utanıyorum diyen Akın yaptığı açıklamada; “Hatay Sağlık Sen’de dün gece neler oldu? Yanlış anlama olmasın, sendika ve sendikacılık çok kutsal bir kurum. Ancak bu kurumları “yönetenler” için sözümüz olacak elbette. Normal bir seçimi bile yapamaz hale geldiklerine göre, korkuları büyük. Bu defa olacakları hissettiler. 1-3 Temmuz tarihleri arasında delege kayıtları yapılacağına dair duyuruyu, ayın 3 ü gecesi yaptılar. Ama sanki daha önce yapmış gibi göstermeye çalıştılar. Doğrusu büyük maharet. Başını kuma gömen devekuşu misali, herkes yutacak sandılar. Bu yöntemle, her zaman yaptıkları gibi, başarılı olacaklarını, kimselerin ses çıkartmayacaklarını zannettiler. Ama durum hiç te öyle değil. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bugün sabahın erken vakitlerinde, benim de sosyal medyada gördüğüm bu durum, doğrusu mevcut sendika yönetiminin, bugüne kadar yaptığı pis işlerin ortaya çıkma ihtimaliyle, ne kadar korktuğunu ve zavallı duruma düştüğünü göstermeye yeter. Sağlık camiasının bir ferdi olarak, bu “yönetim” ve tarzından utanç duyuyorum.”

ResimLink - Resim Yükle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ