ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

YAYMAN’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ

  • 03 Temmuz 2022
  • 156 kez görüntülendi.
YAYMAN’I GÖREVE DAVET EDİYORUZ
ResimLink - Resim Yükle

Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital mecralar komisyon başkanı Hüseyin Yayman’ı Samandağ için göreve davet ediyoruz..

Samandağ ilçesine bugüne kadar CHP Belediyeleri tarafından yapılması gereken ancak yapılmayan hizmetlerin hayata geçmesini sağlayarak ilklere imza atan Yayman bugünlerde sessiz. Halk adına soruyoruz; Acaba neden?

Samandağ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne yazmış olduğu 24.05.2021 tarihli ve 50303727 – 1804 sayılı yazısında Samandağ ilçesi Vakıflı Köyü, Hıdırbey Köyü (Musa Ağacı), Kapı Suyu Köyü ( Seleucia Pieria Kenti) gezi güzergahı üzerinde bulunan “ Gastronomi Köyü” projesinin uygulanması ve amacına uygun hizmet etmesi açısından 2,4 Hektar alanda Gastronomi Köyü amaçlı İmar Planı talebine ilişkin Kamu Yararı Kararı Alınması talep etmiş.

ResimLink - Resim Yükle

Samandağ Belediyesinin bu talebi Hatay Valiliği Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elemanlarınca incelenip “Kamu Yararı Kararı” alınmasının uygun olacağı belirtilmiştir. Ankara’nın Cevap yazısı uzun süredir beklemektedir! Bizim Bilmediğimiz bir sebep mi var?

MİLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’A SORUYORUZ, BU KONU NEDEN GEÇİKTİ?
Her fırsatta “ Söz Konusu Hatay İse; Gerisi Teferruattır.” Sözünü dilinden düşürmeyen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı yapmış Milletvekili Yayman Samandağ’ı ve Hatay Turizmine büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu önemli projeye neden gerekli önemi göstermedi?

Ama Mesaj Gazetesi olarak inanıyoruz ki; Hatay’a büyük yatırımlar kazandıran Milletvekili Hüseyin Yayman’ın bu konuyu da çözeceğine yürekten inanıyoruz.

BİZ HATIRLATTIK..!
ŞİMDİ SIRA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN’DA..
BİZİ HATAY’A MAHÇUP ETME SAYIN YAYMAN!

SİZE GÜVENİYORUZ..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ