ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

YALNIZ ADAM REİS

  • 27 Nisan 2022
  • 266 kez görüntülendi.
YALNIZ ADAM REİS
ResimLink - Resim Yükle

Yalnız Adam kim diye sormayın. Tabiki Sayın Recep Tayyip Erdoğan.

Gerçek Ak Parti tabanının dilinde dolaşıyor;”Reis Yalnız, Reis tek başına, Reis’ten başka mücadele eden yok.”
Diyeceksiniz hiç mi kimse yok yanında? Tabiki varda, yanında olmak isteyenleri yaklaştırmıyorlar ki. Maalesef üzülerek söylüyorum, Hatay’da bunun en güzel örneklerinin yaşandığı bir İL…!

Şu an Türkiye geneli teşkilatın içerisinde bulunan çürük elmalar, ŞEYTAN İttifakının safına geçmek için fırsat kolluyor.
Buraya kadar herşeye katılıyorum.

ResimLink - Resim Yükle

Fakat ?

Reis yalnız ise; 15 Temmuz’da tankların, helikopterlerin, uçakların, bombaların, mermilerin önüne çıkan milyonlarca vatandaş kimdi?
Tabiki halktı. Reis herzaman millete güvenerek buralara geldi.

Sayın Cumhurbaşkanımız “YALNIZIM” derken ; yanında ve arkasında sorumluluk almayan siyasilere gönderme yaptı. Burada kesinlikle Millet kastedilmiyor. Çünkü Millet bunu 15 Temmuz’da ispatladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel çıkyor, Sayın Cumhurbaşkanımız’a tehditler savurarak, “Kavala özgürdür. Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir. And olsun, and olsun and olsun.” Diye küstahça İfadeler kullanıyor. Benim teşkilatlarım ufak tefek sesler dışında susuyor.
Genelleme yapmıyorum ama, Bakanlar susuyor, Vekiller susuyor, Genel Merkez susuyor, İl Başkanları, İlçe Başkanları susuyor, Belediye Başkanları susuyor, MKYK’lılar susuyor, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları susuyor.
Bu yazdıklarımın içerisinde illa ki cevap veren, kınayanlar var tabiki. Ama çok daha fazla tepki ve kınamanın olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Buradan kınama yapanlarada saygılarımı sunuyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan bu küstah hareketi bende buradan kınamak istiyorum.
Bu millet sizlere yeri ve zamanı geldiği zaman en güzel cevabı verecektir, CHP’li Özgür Özel.

Konumuzu toparlarsak, Reis sadece sorumluluk almayan siyasiler tarafından YALNIZIM dedi. Milletin yanında olduğundan hiç şüphesi yoktur. Bu yalnızlık Hatay’da da var. Şimdi bu konulara girersem birilerinin zoruna gidecek. O yüzden karışmıyorum.

Antakya’nın meşhur sözüyle bitireyim yazımı, “ELLEŞME KENLERE, ISTIFIL OLSUNLAR.”

KALIN SAĞLICAKLA

KENAN TÜRKMEN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ