ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

ALTILI GANYAN

  • 22 Nisan 2022
  • 210 kez görüntülendi.
ALTILI GANYAN
ResimLink - Resim Yükle

Bilindik anlamı; birbiri ardına yapılan altı koşunun birincilerini tahmin ederek o atlar üzerine oynanan bahistir.

Şimdi bu nereden çıktı diyenler var sanki. Bu altılıyı sıralarsak ; bir numara CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki numara İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener ,üç numara Deva Partisi Genel başkanı Ali Babacan , dört numara Gelecek Partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu , beş numara Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu , altı numara Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal. Yok gibi görünen ama aslında olan HDP‘yi de unutmayalım.

Bu altılı maalesef koşuya çıkacak çıkacak olmasına da,hangisi hangisini satacak ona karar veremiyorlar. Hepsi birleşmiş bir aday çıkaramıyorlar içlerinden. Birinden biri de çıkıp ben adayım arkadaş diyemiyor. Ekrem’mi olsa, Mansur’mu olsa, ya da dışardan birini mi bulalım. Konuşulan konu bu çünkü hiçbirinin yüreği Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın karşısına çıkmaya cesaret edemiyor. Aslında haklılar da. Milletimiz de bunları gayet güzel bir şekilde izliyor. Bunlardan bir şey olmaz diyenleri günlük hayatta sürekli duyuyoruz.

ResimLink - Resim Yükle

“Girerim ittifaka kaparım üçbeş milletvekili” hesabı bozuldu. Yeni seçim barajı ile ;küçük parti iktidari diye bir şey kalmadı. Her koyun kendi bacağından asılacak. Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu‘nun kaderi, Kılıçdaroğlu-Akşener ikilisinin eline geçti. Yani anlayacağınız 6 + 1 parti, kimin eli kimin cebinde misali oyun oynayıp duruyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Millet artık koalisyon hükümeti istemiyor. Tek başına bu ülkeyi yönetecek tek güç Cumhur İttifakıdır. Bunu muhalefet bile kabullenmiş ki yanında ortaklar arayıp duruyor.

MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; “bildikleri bir şey yok ,yapacakları bir şey yok ,cumhurbaşkanı adayları yok ,stratejik hedefleri yok ,politikaları yok ,geleceğe dair en ufak bir hazırlıkları yok .”

Türkiye’nin değişmez gerçeği Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK PARTİ’dir. Bu millet AK PARTİ ile gördüğü hizmetleri hiçe saymayacaktır diye düşünüyorum. Olumsuzluklar yok değil, elbette var. Ama Terazinin dolu küfesi illaki ağır basacaktır.

2023 seçimlerinde milletimiz sağduyulu davranıp AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ülkemizi emanet edecektir.

Derdi Vatan Sevdası Millet Olan Koca Yürekli Adam; Recep Tayyip Erdoğan.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ