ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

“MEMUR-SEN’DEN MÜDÜR YÜKSEL’E DESTEK ZİYARETİ”

  • 25 Şubat 2022
  • 216 kez görüntülendi.
“MEMUR-SEN’DEN MÜDÜR YÜKSEL’E DESTEK ZİYARETİ”
ResimLink - Resim Yükle

Hatay’da istihdamı arttırıcı proje ve programları hayata geçirerek beğeni toplayan kentin sevilen amirlerinden İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, çalışmalarıyla takdir görmeye devam ediyor.

Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar, Memur-Sen Başkan Vekili, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel’i ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini ilettiler. Müdür Yüksel’in başarılı çalışmalarıyla İl genelinde işsizliğe ve kadın istihdamına katkı sunan onlarca uygulamanın hayata geçtiğini belirten Bayrakdar, çalışmalarından ve Hatay’a olan katkılarından dolayı Yüksel’i kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.

BAYRAKDAR: MÜDÜRÜMÜZÜN YANINDAYIZ

ResimLink - Resim Yükle

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar; “Hatay için yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile büyük hizmetler gerçekleştiren Sayın Müdürümüzün her daim destekçisiyiz. Bizlere göstermiş olduğu nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak Yüksel’e tam destek olduğunu belirtti. Ziyaret, kurum önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ