ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

YAYLADAĞI’NDA DOĞALGAZ SEVİNCİ

  • 26 Ocak 2022
  • 521 kez görüntülendi.
YAYLADAĞI’NDA DOĞALGAZ SEVİNCİ
ResimLink - Resim Yükle

Hatay’ın gelişen ve her geçen gün değişen ilçelerinden olan Yayladağı’nda vatandaşların ısınma sorununa çözüm olunması için doğalgaz getirilmesine karar verildi.
Yayladağı’nın genç ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın Ankara’daki yoğun temaslarının ardından görüşmeleri tamamlamak adına AKSA Doğalgaz heyetini Yayladağı’nda ağırladı. Başkan Yalçın, ilçede fosil yakıtların azaltılması ve ağaç kesiminin azalması amacıyla Yayladağı’na kazandırmayı amaçladığı doğalgaz projesi vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.


VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR
Yayladağı’nda hava sıcaklıklarının iyice düşmesi ve soğuk havaların hüküm sürmesinden dolayı kömür ve odun yakımının artması ve ilçede hava kirliliğinin azalması amacıyla ilçeye kazandırılan doğalgaz vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı. İlk etapta ilçe merkezine getirilecek olan doğalgaz projesi daha sonra ihtiyaca göre yaygınlaştırılacak. Yayladağılılar, henüz il merkezinde dahi doğalgaza kavuşmayan çok sayıda mevkinin olduğunu belirterek, ilçeye doğalgaz kazandırılmasından duydukları sevinci şu ifadelerle dile getirdiler; “Yayladağı’mız Mehmet Yalçın ile her geçen gün daha da güzelleşiyor. Mehmet Yalçın ile ilçemize her gün yeni bir yatırım geliyor. Doğalgaz, ilçemizin hava kalitesinin artmasını sağlayacak ve odun-kömür yakımını azaltacaktır. Doğaya faydalı olan doğalgazın ilçemize kazandırılmasından dolayı Başkanımız Mehmet Yalçın’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.


YALÇIN: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Belediyesi’nde yaptığı görüşmelerle ilgili açıklamasında; “Müjdeler olsun. 2023’te İlçe Merkezimiz DOĞALGAZ’a kavuşacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Aksa Doğal Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İşletme Müdürü Önder Akyol ile ilçemiz için taşımalı sistem doğal gaz planlama toplantısını yaptık. Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanımız, Teşekkürler Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Teşekkürler Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik” dedi.

ResimLink - Resim Yükle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ