ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

TÜRKİYE BULUŞMALARI KAPSAMINDA BAŞKAN TÜRKMEN’DEN DEFNE ÇIKARMASI

  • 17 Eylül 2024
  • 105 kez görüntülendi.
TÜRKİYE BULUŞMALARI KAPSAMINDA BAŞKAN TÜRKMEN’DEN DEFNE ÇIKARMASI
ResimLink - Resim Yükle

“Her daim birlikte özümüzden geleceğe” sloganıyla Türkiye buluşmaları kapsamında Ak Parti Mersin Milletvekili sayın Ali KIRATLI ile beraber Ak Parti Defne İlçe Başkanı sayın Kenan TÜRKMEN ve Teşkilat üyelerinin katılımıyla Defne ilçesinde bir dizi program gerçekleştirildi.

Başkan TÜRKMEN , Defne ilçesindeki programda sayın KIRATLI’ya rehberlik ederken , görev bölgesindeki hakimiyeti ve vatandaşlarla kurduğu gönül köprüsü dikkatlerden kaçmadı.

İLK DURAK HARBİYE KAHVALTI PROGRAMI

ResimLink - Resim Yükle

Defne ilçesindeki Türkiye buluşmaları programına Harbiye’de düzenlenen kahvaltı ile start verildi. Kahvaltı programına , Ak Parti Mersin Milletvekili sayın Ali KIRATLI , Ak Parti Defne İlçe Başkanı sayın Kenan TÜRKMEN , Ak Parti Defne İlçe Teşkilatları , Defne ilçesinin kanaat önderleri , sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katılım sağladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda Defne ilçesinin sıkıntı ve talepleri dinlenerek çözüm noktasında girişimlerde bulunuldu.

DEFNE KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

Defne Kaymakamı sayın Mesut ÇOBAN’ı kaymakamlık binasında ziyaret eden sayın KIRATLI , sayın TÜRKMEN ve beraberindeki heyet , ilçenin sorunları ile alakalı istişarelerde bulundular. Devletimizin tüm imkanlarını Defneli vatandaşların huzuru ve refahı için kullandığına vurgu yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak memnuniyet sözleriyle makamdan ayrıldılar.

DEFNE DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

Asrın felaketinde çok ağır tahribat almasına rağmen kısa sürede yapımı tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan Defne Devlet Hastanesini ziyaretleri sırasında hastalar ve personellerle yakından ilgilenen heyet , yetkililerden hastane ile ilgili bilgiler aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirerek koç ören TOKİ konutlarına gitmek üzere hastaneden ayrıldılar.

AFAD YARDIM DEPOSU VE TOKİ KONUTLARI ZİYARETİ

Defne ilçesinde bulunan AFAD yardım deposunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet ardından koç ören TOKİ konutları şantiye alanına giderek yapımı devam eden konutların son durumunu inceledikten sonra çalışanlara teşekkür ettiler. Türkiye buluşmaları kapsamında Hatay’a gelerek gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine eşlik eden Ak Parti Defne İlçe Başkanı sayın Kenan TÜRKMEN’e misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Mersin Milletvekili sayın Ali KIRATLI programların son bulması ile mutlu bir şekilde Hatay’dan ayrıldı.

HABER : HALİL KADİR İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ