ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMALAR NEDEN AÇILMIYOR ?

  • 06 Eylül 2024
  • 214 kez görüntülendi.
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMALAR NEDEN AÇILMIYOR ?
ResimLink - Resim Yükle

Şehrin farklı noktalarında toplu taşıma faaliyeti yapan kooperatiflere bağlı araçlarda sıcak havalara aldırış edilmeden klimalar çalıştırılmamaktadır. Denetimlerin zayıf kalmasını fırsat bilen dolmuş şoförleri, vatandaşlara her türlü eziyeti reva görmektedir. Vatandaşlarla yaptığımız görüşmeler neticesinde bir çok sorun ve sıkıntılarla karşılaştık. Şoförlerin yolculara davranış şekillerinin çok kaba ve onur kırıcı olmasının yanı sıra direksiyon başında telefonla oyun oynayan şoförler trafikte tehlike yaratarak insanların canını hiçe saymakta , dahası güzergah ve sefer saatlerine uymamaktadırlar. Biz Türk Haber Hatay İnternet Haber Sitesi olarak vatandaşlarımızın sesini duyurmak adına sorumlu gazetecilik ilkelerimizden ödün vermeden bu gibi sıkıntıları gündeme taşıyarak , halkımız ile yetkili kurum ve kuruluşlarımız arasında köprü olmaya devam edeceğiz.

BAŞKAN KADİFE’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Şehir içi halk otobüsleri kooperatif başkanı sayın Hanifi KADİFE’nin sorumlu olduğu toplu taşıma araçlarında en ufak bir eksik olmaması Başkan KADİFE’nin işini ne kadar düzgün yaptığının çok açık göstergesidir. Toplu taşıma yönetmeliğinin tüm şartlarını yerine getiren şehir içi özel halk otobüsleri yönetim kademesi ve çalışanlarına hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

ResimLink - Resim Yükle

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÖNTÜRK beyefendi , şehrin yeniden inşaa ve ihyası için mesai mefhumu gözetmeksizin gayret göstererek toplumun tüm dinamiklerine merhem olmaya çalışmakta , her türlü desteği vermekten kaçınmamakta , toplu taşıma araçlarına kilometre başına ücret ödeyerek vatandaşların mağdur olmamasını amaçlamaktadır. Fakat sayın başkanın iyi niyetinin suistimal edildiği çok açık ortadadır. Sorunların çözümü noktasında etkili ve kalıcı kararlar alınmalı , denetimler sıklıkla yapılmalıdır.

HABER : Halil Kadir İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ