ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle

DEPREMZEDE ESNAF ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

  • 02 Ağustos 2024
  • 115 kez görüntülendi.
DEPREMZEDE ESNAF ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ResimLink - Resim Yükle

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkıma uğrayan Hataylı esnaflara can suyu olması adına Hatay valiliği tarafından prefabrik işleri inşaa edilmiş ve depremzede esnaflara dağıtılmış idi.

Zor şartlarda ayakta kalmaya çalışan depremzede esnaflar hem işlerini artırmak hem de depremzede vatandaşlara ucuz ve kaliteli alışveriş sunmak için belirli aralıklarla reklam çalışması ve etkinlikler düzenlemektedir. Hatay’da örnek çarşı olarak gösterilen İstanbul -Hatay kardeşlik çarşısı primemall 2 çarşı yönetimi depremze çocuklarının yüzünü bir nebze olsa güldürebilmek amacıyla künefe festivali düzenledi. Festivalde müzik ziyafetiyle doyasıya eğlenen depremzede vatandaşların yanı sıra 400 çocuğa hediyeler dağıtıldı. Hatay valisi sayın Mustafa MASATLI , Antakya belediye başkanı sayın İbrahim Naci YAPAR , bir çok STK temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

Festivalde vatandaşlara hitap eden vali MASATLI ve başkan YAPAR çarşı esnaflarına teşekkür ederek hayırlı işler dileklerinde bulundular.

ResimLink - Resim Yükle

HABER : Halil Kadir İŞÇİOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ